Astrele te ajută să afli cum este soacra ta și cum va influența ea relația pe care o ai cu soțul tău. Influența ei și modul în care și-a educat copiii își vor lăsa amprenta asupra fericirii voastre.

Soacra Berbec

Dacă soacra ta este născută în zodia Berbecului, cu siguranță este o femeie impulsivă, care îți întoarce casa și viața pe dos, dacă o lași să te domine. De la ea a moștenit fiul ei tendințele autoritare, așa că trebuie să impui niște reguli clare de la început, ca mariajul vostru să nu fie influențat de toanele lui de moment.

Soacra Taur

Bună gospodină și chibzuită cu banii, soacra Taur va încerca să te sfătuiască tot timpul în treburile casei. Dacă ești pe placul ei, te va ajuta tot timpul și va fi încântată că are o noră la fel de gospodină ca ea. Atâta vreme cât îi iubești fiul și păstrezi acasă o atmosferă de familie caldă, te va aprecia!

Soacra Gemeni

Soacra din semnul Gemenilor este vorbăreață și prietenoasă, dar numai în aparență. Nu o vor interesa niciodată problemele tale personale. Partea bună este că își va învăța fiul să discute cu tine despre tot ceea ce te frământă și îl va învăța să fie diplomat, când treceți prin perioade dificile.

Soacra Rac

Pentru soacra Rac, fericirea băiatului ei este cea mai importantă. Va fi deosebit de exigentă cu tine și va încerca să se bage între voi când simte că aveți probleme. Fiul ei este și el obișnuit ca mama să îl ajute în toate și te va lăsa adesea să te descurci singură în tot felul de situații neplăcute.

Soacra Leu

Soacra Leu are nevoie de atenția și admirația nurorii ei. Este obișnuită să fie în centrul familiei și îl va învăța pe soțul tău să nu lase comanda din mână, chiar dacă nu are întotdeauna dreptate. Relația cu ei doi poate deveni tensionată, dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Soacra Fecioară

Dacă mama soțului tău este în zodia Fecioarei, va încerca să te ajute mai mult decât îți dorești. Se va strecura în căsnicia voastră cu zâmbetul pe buze și cu tot felul de sfaturi inutile. Dacă soțul tău le acceptă fără să comenteze, el s-a obișnuit cu anumite reguli și cu programul strict de viață al mamei, pe care s-ar putea să o imite.

Soacra Balanță

Este zodia ideală pentru o soacră echilibrată, care știe să păstreze distanța când este cazul. O să vă vizitați rar, ceea ce nu poate fi decât de bun augur pentru căsnicia voastră. Dar soacra Balanță are un soi de detașare rece, pe care, poate, a moștenit-o și soțul tău și o vei simți tocmai în momentele critice.

Soacra Scorpion

Soacra Scorpion va sta cu ochii pe voi și va analiza în detaliu tot ce faceți. Dacă îi scapă ceva, se enervează și vei primi reproșuri nefondate. S-ar putea ca și fiul ei să fie obișnuit să despice firul în patru înainte să ia o decizie, ceea ce poate stârni uneori discuții neplăcute, ba chiar separări de scurtă durată.

Soacra Săgetător

Știi că poți conta pe ea, iar soțul tău a fost obișnuit să se bazeze pe mama lui în tot felul de situații. Dacă te place de la prima întâlnire, ești o norocoasă, pentru că fără să știi, ea își va sfătui adesea fiul în momentele critice din viața voastră de cuplu.

Soacra Capricorn

De obicei, este amabilă și politicoasă, dar așteaptă din partea ta să o respecți și să nu încalci regulile pe care le impune în familia ei. Soțul tău este obișnuit cu felul ei de a se impune, fie că o ascultă, fie că nu, și va încerca să preia conducerea în familia voastră.

Soacra Vărsător

Mama soțului tău știe să fie diplomată și răbdătoare cu tine, dar își va ascunde foarte bine adevăratele sentimente, cel puțin o vreme. Nu vei știi niciodată dacă te place cu adevărat sau nu. La fel ca ea, fiul ei va încerca să ocolească situațiile critice și confruntările directe și rareori vei știi cu adevărat ce gândește.

Soacra Pești

Trebuie să te înveți de la bun început cu schimbările ei de dispoziție și trebuie să îi accepți sfaturile, fie că are sau nu dreptate. De multe ori, fiul ei îi va da dreptate și te vei confrunta cu amândoi. Înarmează-te cu răbdare și diplomație!

credit foto: 123rf.com