Cei mai pretențioși bărbați din zodiac nu se nasc nici în Leu, nici în Capricorn, două zodii recunoscute pentru ambițiile și visurile lor greu de atins.

Adevărații pretențioși, plini de toane și schimbători, care se plictisesc repede și nu le intri în voie cu nimic sunt alții. Iată ce spune zodiacul.

3. Bărbații Gemeni cer foarte mult în dragoste

Mereu deschiși și sociabili, puși pe glume și amatori de aventuri, Gemenii nu dau deloc impresia că sunt pretențioși. Dar femeile care au iubit bărbații din această zodie știu că ei cer foarte mult în dragoste. Vor să fie în centrul atenției, să fie iubiți cu pasiune, să li se ofere totul, să fie alintați și admirați, dar ei nu oferă același lucru partenerelor lor. Iar când femeia de lângă ei nu le îndeplinește toate pretențiile, pleacă fără să se mai uite înapoi.

2. Nativii Fecioare, pretenții de tot felul

Bărbații din Fecioară nu se mulțumesc doar să fii mereu lângă ei, să îi iubești și să îi susții. Ei vor să te ocupi doar de ei, de visurile lor, de dorințele lor, de eșecurile, durerile sau bucuriile lor. Nu se discută decât ce au făcut ei și ce vor să mai facă. Partenerele nativilor din Fecioară aproape că nu contează. Viața lor personală nu mai are nicio însemnătate pe lângă viața lor. Și au pretenția ca totul să fie perfect, iar femeia din viața lor să se ocupe de tot.

1. Scorpionii, poate cei mai pretențioși bărbați

Cu puține excepții, Scorpionii se numără printre cei mai pretențioși bărbați. Și oricât de mult te-ai strădui, nimic nu faci bine, nimic nu iese cum vor ei și nimic nu poate fi perfect. Nativii Scorpioni sunt cârcotași, adună o vreme reproșurile și ți le trântesc în față când te aștepți mai puțin. Iar, dacă i-ai supărat cu ceva, nu te mai iartă toată viața. De aceea, nici nu pot iubi cu pasiunea și bucuria unor îndrăgostiți fără griji. Ei vor femeia perfectă, nu o găsesc, dar o critică pe cea de lângă ei!

sursa foto: 123rf.com