Toată lumea are îndoieli din când în când, dar există oameni care sunt chinuiți de acest sentiment în permanență. Aceștia consideră că orice succes pe care l-au avut nu se datorează abilităților lor, ci pentru că au reușit să-i păcălească cumva pe ceilalți.

Acest fenoment psihologic este cunoscut sub denumirea de sindrumul impostorului. Persoanele care suferă de acest sindrom se tem că toate realizările lor se bazează pe pur noroc și că abilitățile lor nu au nicio legătură cu asta. Le este aproape imposibil să se bucure de succesul lor, acest lucru afectându-le modul în care evoluează. Cu toate acestea, există soluții pentru rezolvarea problemei. Aceste zodii trebuie să exerseze grija de sine, să-și arate compasiune și să-și enumere realizările pe hârtie pentru a le conștientiza cu adevărat.

7 zodii care nu au deloc încredere în ele:

Balanța


Balanței îi este greu să se bucure de propriul succes și să accepte laudele.

Ea este cea care respinde întotdeauna un compliment la un lucru bine făcut, spunând că e meritul altcuiva și că ea a avut doar un mic aport. Balanța minimalizează totul pentru că are probleme în a crede în ea, în talentele și abilitățile sale. Poate părea o superstiție, ca și cum dacă e mândră de ceea ce a obținut, norocul va dispărea.

Capricorn


Capricornul muncește și gândește prea mult. E genul de persoană care tinde să continue și să depună timp și efort pentru ceva la care alți oameni ar fi renunțat demult. Există momente când Capricornul evită în mod intenționat să arate că are încredere în el pentru că nu dorește ca ceilalți să creadă că se laudă sau că e prea plin de el.

Citește continuarea pe eva.ro.