Berbec: Vărsător, Leu sau Săgetător

Dacă ești Berbec și te îndrăgostești a doua oară în viață, fii atent pentru că s-ar putea să fie iubirea vieții tale. Nu domina, nu fii gelos fără motiv, nu încerca să te impui. Respectă-l pe celălalt și oferă-i toată pasiunea ta. Veți avea o relație de invidiat!

Gemeni: Leu, Taur sau Balanță

Se știe că Gemenii găsesc cu greu pe cineva să îi iubească așa cum sunt ei, cu defectele și nesiguranța lor. Dar, dacă tu ești Gemeni și te îndrăgostești de una din aceste zodii, vei simți că ți-a fost destinată. Relația voastră va aduce în viața ta tot ceea ce îți lipsește.

Leu: Berbec, Gemeni sau Săgetător

Pasiunea, umorul și dorința de aventură te va apropia de oricare dintre cele 3 zodii, iar printre ele poți găsi oricând sufletul tău pereche. Numai cineva care îți seamănă foarte mult te va înțelege și îți va oferi o relație plină de foc, în care să nu te plictisești niciodată.

Fecioară: Taur, Capricorn sau Scorpion

Poți găsi iubirea adevărată a doua oară în viață, dacă îi oferi o șansă uneia dintre cele trei zodii. Ele sunt capabile să înțeleagă ceea ce vrei și să îți ofere un cămin adevărat, o familie unită și fericită. Important este ca tu să nu încerci niciodată să domini în relația cu una dintre cele trei zodii.

Zodiile care iubesc intens a doua oară în viață

Balanță: Gemeni, Leu sau Săgetător

Ai nevoie de cineva care să îți ofere aventură, pasiune și lucruri inedite. Iar partenerul ideal poate fi găsit în oricare dintre cele trei zodii, care sunt atât de compatibile cu tine în iubire. Va fi o relație complicată, dar în mod sigur nu te vei plictisi!

Scorpion: Rac, Fecioară sau Pești

Dacă nu ai găsit dragostea în tinerețe, poate o vei găsi la maturitate alături de cineva din cele trei zodii. Cu ele, zodia ta poate avea cea mai frumoasă relație de cuplu, cu mister, aventuri, stabilitate materială și o casă plină de copii.

Săgetător: Berbec, Leu sau Vărsător

Ai nevoie de un partener sau de o parteneră care să îți insufle respect și să-ți stârnească interesul de la prima întâlnire. Iar cele mai mari șanse să îți găsești sufletul pereche le vei avea dacă vei fi iubit de una dintre cele trei zodii. Alături de ele poți iubi a doua oară în viață, mult mai intens și matur!

Foto: Shutterstock