1. Nativul Balanță nu îți va trimite niciodată el primul un mesaj. Așteaptă să îi scrii tu și apoi îți răspunde! Este una dintre acele curiozități despre Balanțe pe care nu o descoperi decât dacă te îndrăgostești în secret!

2. Balanțele se detașează de… emoțiile lor, chiar dacă par implicate și grijulii. Ele își protejează inima mai bine decât alte zodii.

3. Nativii Balanță știu cum să facă rapid curățenie și ordine în viața lor, când au nevoie de libertate pentru noi experiențe și oameni pozitivi.

4. Când îți spune verde-n față unde greșești, Balanțele nu vor să fie nepoliticoase, ci corecte. N-au nimic personal cu tine, dar vor să faci lucrurile drept.

Curiozități despre Balanțe mai puțin știute

5. Balanțele devin încăpățânate numai când oamenii nu le bagă în seamă. Iar atunci găsesc o modalitate să se pună în valoare.

6. Nativii acestei zodii nu vor intra niciodată în încurcătură pentru că mint… ci pentru că spun adevărul. Și adevărul doare uneori, dar Balanțele preferă să fie constite, decât să menajeze un prieten care greșește.

7. Balanțele își dau seama imediat când cineva vrea să le păcălească… dar așteaptă să vadă până unde poate să meargă. Iar aceasta este una dintre acele curiozități despre Balanțe pe care o poți descoperi în cel mai neplăcut mod.

Află cum le merge Balanțelor în luna octombrie!