Bărbații din zodia Taurului sunt buni ascultători

Influențați de semnul lor de Pământ, nativii acestei zodii sunt realiști, practici și răbdători. Tocmai de aceea, ei sunt și buni ascultători. Femeile din viața lor vor fi surprinse că au răbdare cu ele și că le ascultă în momentele grele, că despică firul în patru și dezbat tot felul de soluții.

Taurii sunt mult mai corecți decât mulți alți nativi

Nativii Tauri preferă să fie urâți pentru că au spus adevărul și că au fost corecți, decât să fie apreciați pentru o minciună sau o laudă falsă. Este în firea lor să îi respecte pe cei din jur și să respecte litera legii și foarte rar se întâmplă să calce strâmb, poate doar dacă este în joc onoarea sau viața unei persoane dragi.

Exemple de succes în carieră

Taurii sunt firi practice și, de obicei, cee ace își propun să realizeze, reușesc fără îndoială. Cei mai mulți dintre ei sunt un exemplu și în carieră, și în viața personală. Iar majoritatea își aleg meseria în funcție de pasiunile pe care le au. Sunt ambițioși și își urmează țelul pas cu pas până la ținta finală. Nu pierd niciodată timpul să se plângă că lucrurile nu se petrec așa cum își doresc ei. A renunța nu este niciodată o opțiune și știu să își ceară drepturile.

Sociabili, dar păstrează distanța

Le place foarte mult să aibă o viață social plină și un grup mare de amici, le place să se distreze și să iasă mereu cu persoanele apropiate. Dar, în realitate, au puțini prieteni cărora le spun totul. Taurii sunt zgârciți cu sentimentele și opiniile lor, dacă nu te consideră un prieten de nădejde.

Nativii Taur au o fire foarte independentă

Nu vei putea niciodată să influențezi un Taur, pentru că este foarte sigur pe el, știe ce vrea și este independent. Chiar dacă își iubește mult partenera de viață sau copiii, nu va face concesii, dacă acestea nu îi aduc și lui satisfacție. Până și în cea mai solidă căsnicie, un Taur își va păstra independența și puterea de decizie.

Adoră provocările

Spune-i unui Taur că nu poate face ceva și va face tot posibilul să îți demonstreze că te înșeli. Taurii învață multe și acumulează o experiență vastă în diverse domenii tocmai pentru că le plac provocările. Nu se mulțumesc să cunoască doar ce e în fața lor, la suprafață. Ei vor să afle totul despre ceea ce îi pasionează și despre dedesubturile unor afaceri sau situații din care au de câștigat.

Bărbații din Taur au o energie erotică puternică

Dacă i-ai cucerit inima unui Taur, știi că este și va rămâne iubitul tău pentru totdeauna. Întreaga dorință, pasiune și întreaga lui energie sexuală se îndreaptă către tine și legătura intimă dintre voi. Odată îndrăgostit, unui Taur nu îi trebuie altă femeie, decât dacă este dezamăgit profund de prima dragoste.