Soarele va intra în zodia Gemenilor și va face câteva zodii norocoase, datorită influenței sale benefice. Ultima decadă a lunii mai este dominată de Soarele din Gemeni și de Venus, care va fi și ea tot în zodia Gemenilor.

Venus în Gemeni. Ce șanse ne așteaptă

Ultimele zece zile din luna mai vor fi ocrotite de energia benefică a Soarelui și a lui Venus. Ne așteaptă și o eclipsă totală de Lună în Săgetător, pe data de 26 mai, dar și retrogradarea lui Saturn.

Cu toate acestea, vibrațiile lui Venus vor fi puternice în semnul Gemenilor, amplificate de Soare, iar acestea ne vor aduce și lucruri bune. Iată ce semnificație are Venus în Gemeni.

  • Pune accentul pe câștiguri, șanse noi să adunăm bani și să ne rotunjim economiile;
  • Protejează relațiile profesionale și amicale, te ajută să te împrietenești cu persoane influente;
  • Stimulează activitatea socială, întâlnirile, evenimentele de serviciu sau de familie;
  • Promovează comunicarea și îmbunătățește relațiile cu prietenii sinceri;
  • Amplifică nevoia de relaxare, distracție, socializare;
  • Simțim mai mult nevoia de a citi cărți interesante, de a merge la cinema, de a urmări o comedie sau un film de acțiune;
  • Sunt stimulate persoanele creative care se vor implica în proiecte noi;
  • Simțim nevoia de a călători mai mult și de a descoperi locuri noi;
  • Stimulează abilitățile comerciale și mulți nativi vor câștiga bine din diverse investiții.

Ce zodii norocoase sunt ocrotite de Venus

Berbec

În ultima decadă a lunii mai, nativii Berbeci vor avea parte de mai multă dragoste și vor avea ocazia să descopere un partener de cursă lungă, dacă sunt celibatari. Venus le scoate în cale dragostea și pasiunea, când se așteaptă mai puțin.

Taur

Le merge de minune nativilor Tauri în ultima parte a lunii mai. Datorită lui Venus, vor avea parte de câștiguri mult mai bune, de bonusuri pe care le merită din plin pentru că sunt muncitori și eficienți.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea de partea lor Soarele și energia puternică a lui Venus. Ultima decadă este o perioadă bună pentru Gemeni să își continue cariera în domeniul dorit, să găsească un post mai bun sau să se implice în proiecte profesionale care îi stimulează.

Fecioară

Viața devine mai ușoară pentru Fecioare, datorită lui Venus, care le îmvață să fie mai relaxate, să se bucure de soare, de vremea bună și să mai lase deoparte grijile. În ultima decadă a lunii mai, Fecioarele care vor știi să profite de timpul lor liber, vor fi cele mai fericite.

Balanța

Nativii Balanțe se vor bucura de dragoste și de zile minunate în compania partenerilor de cuplu. În special, nativii singuri vor avea șanse mari să găsească pe cineva care să le semene, să îi înțeleagă și să le ofere siguranța și echilibrul de care au nevoie.

Capricorn

Persoanele născute în această zodie vor avea parte de o perioadă excelentă în ultima decadă a lunii mai. Va fi o perioadă foarte bună pentru carieră, poate cea mai bună din tot acest an. Vor primi oferte de lucru sau vor avansa pe un post mai bine plătit și se vor simți stimulați să lucreze într-un mediu nou.