Cuplurile de lungă durată au tendința de a se dezvolta într-un fel de stare de dependență, în care le e aproape imposibil să se gândească că lucrurile pot fi făcute și pe cont propriu! Același lucru se poate întâmpla și pe plan profesional!

Există oameni care nu vor accepta ajutorul altora. Aceștia sunt cei care conduc, care își cară toate pungile, folosesc propria cheie pentru a deschide ușa în timp ce își echilibrează pungile și, dacă cineva se oferă să îi ajute, îi resping. Ceilalți se bazează foarte mult pe cei din jurul lor: partener de viață, colegi, familie și prieteni. Unii dintre ei practic fug de orice responsabilitate și se bazează complet pe ajutorul și sprijinul celorlalți, oricât de nesimnificativă ar fi sarcina respectivă.

6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții și motivele pentru care o fac:

 Fecioară


Nimeni nu își pune baza în alții mai mult decât o Fecioară. Într-un fel, atunci când vine la tine să îți ceară ceva, vei fi fericit să o ajuți.

De ce? Pentru că, din anumite motive, Fecioara tinde să fie foarte, foarte iubitoare cu cei care o susțin. Este ciudat să crezi că semnul perfecțiunii ar dori ajutor din partea altcuiva, însă, din fericire, nevoia ei de a fi perfectă nu necesită să fii perfect și tu.

Leu


Leul dorește atenție și prosperă astfel, de aceea trebuie să fii acolo. Nu există spectacol fără audiență, iar tu ești publicului lui. Leul se bazează pe tine pentru a face legăturile. Nu îți va cere bani sau să faci ceva în locul lui. Îți va cere să fii prezent, să fii acolo pentru el și să îi îl asiguri că totul va fi în regulă. În principal, are nevoie de sprijin emoțional din partea ta.

Vezi restul zodiilor pe eva.ro.