Berbec – provocări în dragoste

Nativii Berbeci nu se înțeleg deloc cu eclipsele de Lună, cu atât mai puțin când acestea primesc energie din partea Leului de foc. În zilele precedente eclipselor, ei se confruntă întotdeauna cu noi provocări și piedici în viața sentimentală. Dar în aceste zile, îl au de partea lor pe Saturn care îi ajută să se descurce mult mai bine, să prevină situațiile critice din viața de cuplu și să treacă peste toate necazurile.

Rac – printre cele mai norocoase zodii care trec peste toate obstacolele

Eclipsa de Lună plină din 11 februarie va aduce vești extraordinare pentru zodia Racului, zodie care este întotdeauna protejată de astrul selenar. În aceste zile care preced momentul de Lună plină, Racilor le merge excelent și nu se vor împiedica de niciun obstacol. Vestea cea mai bună este că vor avea la dispoziție banii necesari pentru proiectele lor de suflet și vor trece zâmbind peste toate grijile.

Leu – profit maxim de pe urma eclipsei

Prima eclipsă de Lună din acest an sosește în zodia Leului, iar nativii acesteia au toate motivele să se distreze și să uite de griji. Nimic nu le priește mai bine acum decât influența Lunii pline care le aduce mai multă dragoste și aventuri pline de pasiune. Pentru cei care știu să profite de eclipsă, nu vor exista opreliști, iar dragostea îi va face cu adevărat fericiți. Căsătoriți sau singuri, Leii vor trăi zile pline de romantism și se vor distra.

Balanță – ambiție și perseverență în carieră

Nativii Balanțe pot avea numai de câștigat de pe urma eclipsei de Lună. În următoarele zile, soarta în provoacă și le scoate în cale șanse noi în mediul lor profesional, dar și obstacole la care nu se așteaptă. Numai că, energia Lunii pline se acumulează de la o zi la alta și av fi benefică pentru Balanțe, care vor reuși să treacă peste momentele critice. Cu atitudinea lor echilibrată pot ajunge mai sus în carieră.

Capricorn – transformări neașteptate

Semnul Capricornului se numără, luna aceasta, printre cele mai puternice zodii care trec peste toate obstacolele. Nativii zodiei vor fi puși în fața unor schimbări importante, se vor adapta la un alt ritm de lucru și de viață și trebuie să facă acest lucru foarte repede. Eclipsa îi ajută să își materializeze planurile financiare și să ignore piedicile care apar în calea lor, oamenii cârcotași sau rău intenționați.

Dacă vrei să știi cum va fi în continuare luna aceasta pentru zodia ta, citește horoscopul lunii februarie!

sursa foto: 123rf.com