Berbecul și Luna nouă

Nativii Berbeci sunt recunoscuți pentru gafele și stângăciile lor. Se știe că dau cu piciorul la ocaziile și șansele frumoase pe care le primesc în viață, uneori din mândrie, alteori din neștiință. De data aceasta, vor avea o șansă extraordinară. Luna nouă din Săgetător va fi foarte generoasă cu Berbeci și le va aduce o veste deosebită. Dacă știu să se folosească de ea, vor avea un final de an minunat!

Rac

Zodia Rac va avea multe de câștigat cu Luna nouă din Săgetător. În preajma zilei de 7 decembrie și aproximativ 14 zile după aceasta, vor primi influențe armonioase și norocoase din partea acestui astru. Ei vor avea vești foarte bune la locul de muncă, legate de un proiect dificil la care au lucrat sau legate de o activitate creativă pentru care sunt foarte apreciați.

Leu

Nativii Lei primești vești importante de la oameni din trecutul lor. Este posibil ca unii dintre ei să reia legătura cu o persoană dragă sau cu un prieten din trecut. Totodată, Luna nouă din Săgetător poate favoriza semnarea unui parteneriat sau începutul unei afaceri care se va dezvolta rapid în următoarele luni, la începutul noului an.

Luna nouă din Săgetător

Săgetător

Pe 7 decembrie 2018 va fi Luna nouă în zodia ta și datorită ei vei avea parte de vești bune, schimbări și beneficii din partea prietenilor sau a protectorilor. Dacă te confrunți cu o problemă mai veche, vei găsi sprijin ori din partea rudelor mai înstărite, ori din partea prietenilor care au conexiuni importante. După data de 7 decembrie, vei rezolva orice situație care te necăjește.

Vărsător

Luna nouă din 7 decembrie va influența șansele și planurile tale legate de călătorii, parteneriate, studii sau relațiile cu străinătatea. Poate fi un moment bun să profiți de pe urma unei delegații de serviciu sau să cumperi o excursie în străinătate pe ultima sută de metri, când nimeni nu mai credea că poți să pleci. Însă tu știi că ai nevoie de o experiență inedită și orice călătorie va fi bine venită.