Luna plină din Vărsător este un moment al transformărilor și al noutăților. Însoțită de Venus care traversează acum zodia Leului, ea poate aduce noutăți în viața noastră, evenimente pe care nu le putem prevedea, iar unele zodii vor fi de-a dreptul norocoase pentru că vor avea parte de vești bune. Află dacă se numără și zodia ta printre ele!

Zodia Gemeni

Nativii Gemeni sunt în elementul lor când astrele anunță schimbări, iar influența Vărsătorului este de bun augur în aceste zile. Energia Lunii pline se va simți începând din data de 11 august până pe 15 sau 16 august, când forța ei va slăbi. Dar în acest interval, datorită Vărsătorului, Gemenii pot avea surprize plăcute, invitații la petreceri, drumuri lungi și excursii la care nu se așteptau. În ceea ce privește cheltuielile, se pare că vor călători mai mult pe gratis!

Zodia Leu

Această zodie găzduiește acum tranzitul lui Venus care vine întotdeauna cu vești și schimbări benefice pentru nativii Lei. În plus, energia Lunii pline amplifică influența benefică a lui Venus. Nativii zodiei vor primi bani, vor primi recompense sau vor recupera niște cheltuieli făcute pentru alte persoane în această vară. Iar banii înseamnă mai multă distracție!

Zodia Fecioară

Mulți nativi din această zodie vor avea parte de vești bune în plan profesional. Cine își caută acum de lucru are mari șanse să găsească imediat după ce trece minivacanța de Sf. Maria. Iar, în weekend, Fecioarele vor fi favorizate de Luna plină din Vărsător și se vor bucura de mici distracții și călătorii.

Luna plină din Vărsător și nativii zodiei

Influențată direct de lumina Lunii pline, zodia Vărsătorului primește un impuls pentru schimbări în plan sentimental. Cei mai mulți nativi vor avea parte de mai multă dragoste și de armonie în relațiile de cuplu și se vor bucura de călătorii romantice. Nativii singuri au șanse mari să trăiască o aventură, fără obligații și fără griji pentru viitor.

Zodia Pești

Luna plină din Vărsător le poartă noroc nativilor Pești și îi susține în tot ceea ce vor să realizeze în casă, pentru bunăstarea familiei. Luna plină poate aduce acum noi resurse pentru finalizarea unor planuri, pentru cumpărături mai scumpe sau pentru vacanțele copiilor. Mulți nativi vor fi încântați că își pot trimite copiii în tabără și se pot bucura de câteva zile de dragoste și relaxare alături de soții.