Află dacă zodia ta este favorizată de Luna plină din Săgetător sau dacă trebuie să fii cu ochii în patru la riscurile pe care ți le asumi.

Luna plină din data de 14 iunie, care va rămâne în Săgetător până pe 16 iunie, aduce două zile de foc pentru zodii, în care pot avea loc tot felul de schimbări. Cele mai îndrăznețe își vor asuma riscuri mari, dar trebuie să știe dacă vor fi norocoase sau ghinioniste.

5 zodii favorizate de Luna plină din Săgetător

Berbec

Semnul de Foc al Săgetătorului îi oferă Berbecului câteva zile norocoase și îl ajută în orice activitate care presupune muncă fizică, efort, construcție, reparație sau achiziții pentru casă.

Gemeni

Le merge tot mai bine Gemenilor datorită faptului că zodia lor va primi vizita lui Mercur, iar Luna plină din Săgetător le oferă inspirația și imboldul de care aveau nevoie pentru a se implica într-o activitate sau într-o afacere nouă.

Leu

Zodia Leu va avea de câștigat dacă finalizează acum un plan sau o activitate costisitoare și obositoare. Este timpul să spună stop, să finalizeze lucrurile, iar dacă nu reușesc singuri, nativii Lei vor primi sprijin din familie.

Balanță

Vor fi câteva zile frumoase, pline de idei, cu activități antrenante pentru nativii Balanță. Dar cel mai mult vor avea de câștigat cei care atrag dragostea în viața lor și reușesc să cucerească persoana de care au nevoie.

Săgetător

Nativii Săgetătorii trebuie să profite la maximum de Luna plină din zodia lor și să încheie o activitate care le va aduce bani. Pe de altă parte, mulți dintre ei vor pune capăt unei etape și pot începe o activitate nouă, la un alt loc de muncă.

Citește și horoscopul lunii iunie!

3 zodii care pot avea un mare ghinion cu Luna plină

Taurii pot avea ghinion dacă vor cheltui prea mulți bani și mai ales dacă vor cumpăra ceva acționat de motoare sau circuite complicate.

Capricornii pot avea zile mai dificile în relațiile de cuplu, dacă nu își protejează partenerii și nu le oferă mai multă afecțiune.

Vărsătorii vor fi supuși unor probe, vor fi nevoiți să dovedească fie că sunt mai buni la serviciu, fie că sunt gospodari și ordonați acasă, ceea ce nu prea le stă în fire.