Berbec, karma luptătorului

Zodia Berbecului aduce din alte vieți povara multor constrângeri și piedici. A fost nevoit să se confrunte cu reguli inumane, a luptat pentru viața lui și a învățat că viața este mai degrabă dură, decât frumoasă. În viața prezentă, karma nefericită îl ajută să fie curajos, să ridice capul pentru drepturile lui, să fie bătăios, dar nu îl învață să iubească și să dăruiască. 

Zodiile cu o karma bună pentru Berbec: Leu și Săgetător.

Taur, karma binelui propriu

De multe ori, în viețile anterioare, Taurul s-a confruntat cu lipsuri și sărăcie, cu foame și boli. De aceea, karma din viața prezentă îl determină să muncească pentru confortul și bunăstarea lui, dar nu îl învață să fie mai generos. Taurii sunt concentrați asupra binelui propriu, deși unii dintre ei sunt foarte atenți și cu familia lor, în special cu copiii.

Zodiile cu o karma bună pentru Taur: Fecioară, Capricorn

Leu, karma orgoliului

Este una dintre zodiile cu un bagaj karmic foarte încărcat. Astrologii spun că este o zodie care repetă greșelile din viețile anterioare și care evoluează foarte greu. Karma lor arată orgoliu, mândrie, nesăbuință și dorința de putere, trăsături pe care nativii Lei le au în continuare, în viața prezentă, și pe care puțini dintre ei reușesc să le țină în frâu.   

Zodiile cu o karma bună pentru Leu: Taur, Leu, Săgetător

Scorpion, karma răzbunării

Zodia Scorpion are și ea o karma încărcată, cot la cot cu Leul, iar poverile din trecut îi determină pe nativii acestui semn să fie înverșunați, suspicioși, mândri și introvertiți. Karma lor îi ajută să fie puternici, să nu dea niciodată înapoi, să lupte pentru putere și pentru un loc de frunte, dar de multe ori sunt răzbunători și încrâncenați.

Zodiile cu o karma bună pentru Scorpion: Rac, Pești

Capricorn, karma ambiției

Nativii Capricorni sunt oameni puternici și hotărâți, fac totul în viață pentru a fi stăpânii propriului destin și dau dovadă de o voință de fier, când se confruntă cu probleme. Cu toate acestea, în viețile anterioare nu au reușit să se facă remarcați și nici nu au avut rezultate deosebite, de aceea în viața prezentă luptă pe mai multe fronturi pentru a ajunge mai sus. Capricornii vor totul în prezent, și carieră, și dragoste, și familie și devin dominatori cu cei pe care îi au alături, ceea ce le încarcă karma nefericită pe viitor cu noi poveri.

Zodiile cu o karma bună pentru Capricorn: Taur, Balanță, Pești.