Racul, printre zodiile cu cea mai bună karma

Se spune despre nativii Raci că, în viața actuală, karma le oferă liniștea căminului și o familie împlinită. Acest lucru vine ca o recompensă pentru faptele lor bune din alte vieți când au ajutat mulți oameni și au ocrotit familia în care se născuseră, făcând sacrificii foarte mari.

Fecioara, o karma a bunăstării

Nativii Fecioară reușesc încă din primii ani de muncă să își construiască o carieră solidă și să beneficieze de un anumit confort. De ajutor este karma lor cea bună care îi răsplătește pentru munca grea pe care au dus-o în alte vieți.

Balanța, o karma a înțelepciunii

Nativii Balanțe sunt echilibrați, sunt bine organizați și au o minte ascuțită. De multe ori ne surprind cu înțelepciunea și cu sfaturile lor bune, de parcă s-ar fi născut învățați. Dar karma este cea care îi ajută să discearnă între bine și rău și să îi îndrume și pe cei din jur. Poate că, în viețile anterioare, au fost învățăceii unor mari înțelepți și au știut cum să judece viața.

Vărsătorul, karma curajului

Nativii Vărsători sunt curajoși și sunt capabili să sacrifice multe pentru a se înălța în viață și pentru a obține satisfacții mari dincolo de bani și confort. Karma curajului arată că, în alte vieți, au fost nevoiți să lupte pentru orice clipă de liniște și de fericire, iar acum știu să prețuiască sufletul mai presus decât bunurile materiale.

Pești, karma generozității

Zodia Peștilor se numără printre zodiile cu cea mai bună karma. Sunt altruiști, generoși, atenți și implicați, iar aceste calități le-au adunat din viețile anterioare în care au învățat cât de mult înseamnă să dăruiești chiar și cel mai mic sprijin.