Gemeni – provocări la serviciu

Nativii Gemeni primesc în luna aprilie vizita lui Venus, un astru care le aduce întotdeauna o speranță și o șansă de mai bine. Zodia Gemeni începe să aibă probleme legate de locul de muncă și mai ales de bani, dar Venus va aplana unele situații critice. Datorită ei, Gemenii se vor descurca mult mai bine și vor reuși să prevină situațiile critice.

Berbec – zodia ajutată de Mercur în luna aprilie

Din a doua decadă a lunii aprilie, zodia Berbec primește vizita lui Mercur care începe să aducă și vești mai bune. Datorită lui, Berbecilor le merge excelent dacă au mici afaceri care nu au fost afectate de epidemie și nu se vor împiedica de niciun obstacol. Vestea cea mai bună este că vor avea la dispoziție banii necesari pentru proiectele lor de suflet și vor trece zâmbind peste toate grijile.

Taur – zodia protejată de Luna nouă

Luna nouă din aprilie va traversa zodia Taurului în cea de a treia decadă, începând cu data de 22 aprilie. Datorită influenței sale, zodia Taurului va fi protejată de veștile mai puțin bune și va găsi soluții când lucrurile se înrăutățesc. Nativii Tauri vor avea parte de multă dragoste și de sprijinul celor dragi, ceea ce le ridică moralul și vor avea puterea să facă față tuturor încercărilor.

Balanță – perseverență în carieră

Nativii Balanțe pot avea numai de câștigat datorită Lunii pline din data de 8 aprilie. În următoarele zile, soarta îi provoacă și le scoate în cale șanse noi în mediul lor profesional, dar și obstacole la care nu se așteaptă. Numai că, energia Lunii pline se acumulează de la o zi la alta și va fi benefică pentru Balanțe, care vor reuși să treacă peste momentele critice. Cu atitudinea lor echilibrată pot ajunge mai sus în carieră.

Capricorn – transformări neașteptate

Semnul Capricornului se numără, luna aceasta, printre cele mai puternice zodii care trec peste toate obstacolele. Nativii zodiei vor fi puși în fața unor schimbări importante, se vor adapta la un alt ritm de lucru și de viață și trebuie să facă acest lucru foarte repede. Eclipsa îi ajută să își materializeze planurile financiare și să ignore piedicile care apar în calea lor, oamenii cârcotași sau rău intenționați.

Citește și horoscopul lunii aprilie, realizat de Medeea!