Unele semne zodiacale sunt persoane speciale care își dau seama intuitiv dacă o relație e pe sfârșite și când este timpul să se despartă.

În funcție de semnul tău zodiacal, este posibil să știi deja, instinctiv, că relația în care ești implicată în prezent nu mai funcționează. De asemenea, poți fi pregătită și curajoasă pentru a fi tu cea care pune punct relației.

Să te desparți de cineva este un lucru dificil, dar anumite semne zodiacale o pot face cu o mai mare ușurință decât altele, deoarece acestea chiar conștientizează că a sosit momentul ca relația să se încheie.

Să închei o relație în care nu te mai regăsești este cel mai bun lucru pe care îl poți face pe termen lung. Este important să mergi mereu înainte în viața. Nu poți sta într-un loc doar pentru că te-ai obișnuit și îți este mai confortabil. Acest lucru nu aduce decât suferință în cele din urmă.

Berbec


Fiind temperamental și foarte încrezător în el însuși, Berbecul e prea hotărât și entuziast de viața și obiectivele lui pentru a lăsa pe cineva să-i stea în cale. Spre exemplu, există momente în care relația în sine pare a fi un obstacol și știe foarte clar că acest lucru nu este benefic pentru viitorul lui. Berbecul trebuie să fie primul în tot ce face. Așadar, de obicei, el e cel care părăsește pe cineva sau iese dintr-o relație care, pur și simplu, nu funcționează. Decât să piardă timpul, își ia catrafusele și pleacă!

Vezi și celălalte zodii pe eva.ro.