Berbec

Nativii Berbeci nu au niciodată răbdare să își cunoască mai bine partenerii. Se lasă purtați de val, acționează din instinct și nu calculează ce efecte ar putea avea deciziile lor în viața de cuplu. De multe ori o dau în bară și nici nu știu să își ceară iertare. Viața amoroasă a Berbecilor este un dezastru, dacă nu se maturizează la timp.

Ce sfat au astrele pentru ei: trebuie să facă un efort și să comunice mai mult cu partenerii lor, să îi înțeleagă și să îi sprijine la greu!

Gemeni

Se spune despre Gemeni că sunt superficiali, iar acest lucru se simte și în relațiile lor amoroase. Dacă se îndrăgostesc cu adevărat, fac totul pentru persoana iubită. Dar, de obicei, se mulțumesc cu relații superficiale, care le asigură un anumit confort. Când nu mai obțin ce vor, pleacă fără să se uite în urmă și lasă dezastru.

Sfatul astrelor pentru ei: Gemenii ar trebui să se implice într-o relație pe termen lung numai dacă au sentimente puternice pentru acea persoană!

Zodii care provoacă dezastre în dragoste

Rac

În dragoste, Racii vor să fie ei pe primul loc. Contează doar dorințele, capriciile și ambițiile lor. Partenerii lor sunt doar un suport pe care se sprijină când le este greu. Când le merge bine, nu mai contează cum le merge celorlalți! Racii au un soi de egoism care trebuie ținut în frâu.

Ce sfat au astrele pentru ei: nativii Raci ar trebuie să își întemeieze o familie doar atunci când sunt siguri că pot oferi multă afecțiune și dragoste perechii lor.

Fecioara

Mai greu cu romantismul și sentimentalismele, când vine vorba despre Fecioare, mai ales despre bărbații Fecioare. Ei sunt practici, obiectivi și imparțiali. Nu se lasă duși de val când se îndrăgostesc, deși dau impresia că pun mare preț pe clipele romantice. Partenerii lor s-a putea lăsa înșelați, iar când dragostea dispare, începe dezastrul.

Ce sfat au astrele pentru Fecioare: să încerce să fie mai empatice, să lase deoparte calculele și logica și să trăiască dragostea așa cum li se oferă: cu entuziasm și optimism.

Săgetător

Nativii Săgetători se îndrăgostesc furtunos, vor totul de la celălalt și încearcă să ofere foarte mult. Se numără categoric printre nativii care provoacă dezastre în dragoste. Sunt amanți pasionali și iubiți plin de imaginație, dar când vine vorba despre responsabilități, se împiedică. Uneori dau impresia că nu se atașează de nimeni și că nu se implică prea mult într-o relație, iar acest lucru este dureros pentru cei care trăiesc alături de ei.

Ce sfat au astrele pentru ei: Săgetătorii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ, dacă vor o relație stabilă. Trebuie să mai renunțe din visurile și proiectele lor fanteziste pentru a fi alături de persoana iubită.

sursa foto: 123rf.com