Luna nouă din Gemeni aduce un flux de energie puternică pe sectorul relațiilor amicale și profesionale, pe sectorul noutăților, veștilor, comunicării și al parteneriatelor. Iată 5 zodii care vor fi mai norocoase în următoarele 5 – 7 zile și vor beneficia de vești bune datorită acestui eveniment astral.

Taur

În zodia Taurului, energia Lunii noi se combină cu influența lui Venus retrograd și îi pune pe nativii zodiei în situația de a-și reconsidera investițiile și achizițiile. Trebuie să verifice de mai multe ori ceea ce vor să cumpere și mai ales să verifice prețurile, pentru că pot găsi oferte mai bune dacă analizează cu atenție piața.

Gemeni

Cu Luna nouă în zodia lor și cu Venus retrograd, Gemenii vor fi înclinați în aceste zile să se analizeze cu atenție, să se gândească de două ori la ceea ce își doresc cu adevărat și să pună în balanță nevoia lor de libertate și imaginea pe care o au în ochii celorlalți. Nevoia de independență va fi mai puternică și unii dintre ei vor lua decizii bune.

Zodii care profită de Luna nouă din Gemeni din 22 mai

Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei vor primi vești bune în zilele următoare datorită Lunii noi. Lumina acestui astru se va răsfrânge asupra sectorului profesional, al relațiilor cu șefii sau cu subalternii și asupra legăturilor comerciale, financiare sau profesionale. Vor apărea șanse pentru afirmare, ideile lor vor fi bine primite și se vor simți plini de energie pentru a începe o afacere nouă.

Balanța

Pentru nativii Balanțe, Luna nouă din Gemeni din 22 mai este un moment benefic rar. Vor avea șansa să învețe ceva nou, fie în plan personal prin relațiile din viața lor, fie în plan profesional, datorită unui nou job. Multe Balanțe pot profita acum să găsească un loc  muncă mai bun. Trimiteți zeci de cv-uri și vor apărea și ofertele!

Vărsător

Vor fi zile pline de energie, de emoție și de dragoste pentru Vărsători, mai ales pentru tinerii care sunt acum în căutarea unui partener sau pentru cei care au reușit să uite o dragoste veche și sunt pregătiți pentru o nouă relație. Luna nouă din Gemeni din 22 mai pune accentul pe afecțiune, dragoste, sexualitate, atracție și succes.

Citește și: Horoscopul anului 2020 deschide o nouă etapă în viața zodiilor