Berbec

Nativii Berbeci pot cere divorțul după o perioadă scurtă în căsnicie. Bărbatul Berbec este tentat să te părăsească dacă îl ții pe loc și îi pui tot felul de condiții care îl enervează. Este foarte important să nu descurajezi niciodată un Berbec, pentru că el își va urma drumul, dar tu vei rămâne în urmă. Cu toate acestea, trebuie să știi că bărbații Berbeci sunt destul de atașați de familie și nu vor cere divorțul decât dacă nu mai au niciun motiv să rămână lângă soție.

Gemeni

Curiozitatea și spiritul bărbatului Gemeni are nevoie mereu de ceva nou. Dacă începe să se plicitească lângă tine și dacă nu îi oferi nicio distracție, începe să își caute în altă parte. Nativul din Gemeni nu este tocmai un model de echilibru și stabilitate. Planurile și dorințele lui personale vor fi mereu mai importante decât obligațiile maritale. Atât de importante încât, dacă nu le poate avea, preferă să plece.

Fecioară

Oricât de liniștiți și răbdători ar fi, bărbații Fecioară nu suportă femeile care nu îi ascultă și vorbesc mereu peste ei. Dacă situația devine din ce în ce mai neplăcută, sunt capabili să pună capăt relației. Nativul din Fecioară vrea liniște, vrea ca lucrurile să fie ordonate și să trăiască în ritmul lui. El nu se va acomoda niciodată cu ritmul partenerei de viață, dacă aceasta nu are aceleași scopuri și priorități ca el și poate cere divorțul fără regrete.

Săgetător

Personalitatea Săgetătorilor este una puternică și independentă. Dacă încerci să le impui restricții grave sau dacă se simt încarcerați într-o relație nefericită, vor cere divorțul imediat. Săgetătorul nu prea are răbdare cu treburile casnice, cu programul de bărbat însurat, cu soția și copiii care au mereu nevoie de ceva. Nu le place ca cineva să depindă de ei și nici nu se agață de nimeni.

Vărsător

Multe femei încearcă să își schimbe partenerii, să îi facă să renunțe la ceea ce le place și să adopte alt stil de viață. Dacă poți negocia acest lucru cu alte zodii, cu Vărsătorul nu ai nicio șansă. El nu suportă să îi schimbi viața! Chiar dacă nu îți va spune acest lucru categoric, va găsi momentul potrivit să plece, dacă încerci să îl domini. Cu un nativ din Vărsător nu știi niciodată  ce ispite așteaptă după colț și câtă vreme va dura căsnicia voastră.