Unele sunt independente, încăpățânate și nu pot fi influențate de nimeni, nici măcar atunci când știu că greșesc. Ele preferă să își asume greșelile și merg mai departe pe drumul lor!

Aceste zodii nu suportă nici să se bazeze pe nimeni, nu suportă să depindă de cineva și nici alte persoane să depindă de ele. Ele își ascund cu abilitate slăbiciunile și vor să arate tuturor că își cunosc bine capacitățile și forța interioară.

Zodia Vărsător

Poate că nu e neapărat pe primul loc în topul zodiilor care nu pot fi influențate de nimeni, dar este o zodie puternică și suficient de încrezătoare în sine însăși. Vărsătorii gândesc, vorbesc și plănuiesc diverse lucruri fără să se lase influențați de opiniile celorlalți, de criticile sau laudele excesive, atunci când nu este cazul. Lor nu le place ceva, doar pentru că este la modă. Le place pentru că li se potrivește! Nativii Vărsători sunt destul de independenți și nu se lasă târâți de val. Ei fac lucrurile în stilul lor și, de cele mai multe ori, le gândesc bine.

Zodia Săgetător

Spre deosebire de Vărsător care gândește îndelung problemele și știe ce are de făcut, Săgetătorului îi place pur și simplu să fie independent, pentru că îi place să fie liber de constrângeri și obligații. Când responsabilitățile se înmulțesc, este posibil ca nativul Săgetător să dea bir cu fugiții. Nu mai contează ce vor alții, ce spun alții, contează doar confortul și libertatea lui. Pe de altă parte, Săgetătorii sunt capabili să se adapteze la orice, de aceea nu își fac griji și nu ai nevoie de nimeni. Ei se vor descurca și singuri și își asumă adesea riscuri pe care alții nu și le-ar asuma.

Zodii care nu se lasă influențate de nimeni

Zodia Berbec

Sloganul Berbecului este ”fac doar ce vreau!”, chiar dacă nu ar recunoaște în ruptul capului! Oricât de mult l-ar sfătui alții de bine sau de rău, el face tot ce știe el că trebuie să facă. Nativul Berbec are o mare încredere în el însuși și are impresia că intuiția lui funcționează ireproșabil, chiar dacă nu este chiar așa. Dintre toate zodiile, femeile Berbec stau cel mai prost la capitolul intuiție, dar important este că au mare încredere în el însele și nu se lasă influențate de nimeni. Pe Berbeci îi ajută și natura lor pozitivă, atitudinea deschisă și optimistă.

Zodia Capricorn

Se știe cât sunt de serioși Capricornii, dar se vede imediat că sunt și singuratici. Lucrează bine în echipă, dar mai bine lucrează de capul lor. Pot realiza lucruri mari singuri, sunt inteligenți, sunt descurcăreți și nu au nevoie de nimeni. Le place să fie propriul lor șef și mulți Capricorni încearcă să găsească un loc de muncă solitar sau să își deschidă propria afacere. Le place independența și mai ales independența financiară. Încă de tineri muncesc foarte mult să fie pe propriile picioare, să nu mai depindă de părinți și să nu dea socoteală nimănui.

Zodia Fecioară

Nativii Fecioare sunt foarte ambițioși, chiar dacă acest lucru nu se vede de la prima vedere. Și tocmai pentru că sunt ambițioase, Fecioarele nu se lasă influențate de nimeni. Nu le place să fie controlate, îndrumate, sfătuite. Fac totul după judecata lor și au o judecată bună. Bineînțeles că și ele mai greșesc, pentru că uneori sunt prea atente la detalii, în loc să vadă imaginea de ansamblu, dar știu cum să își îndrepte greșelile. Nu se sprijină de nimeni, nu cer ajutor decât în cazuri extreme și nici nu le place să îi sprijine pe alții, dacă nu au nimic de câștigat.

sursa foto: 123rf.com