Astrele arată că cea de a doua jumătate a lunii iunie este o perioadă prolifică pentru multe zodii. Dar cinci dintre ele au mai mult noroc și adună bani când se așteaptă mai puțin. Iată ce suprize le-a rezervat Mercur, astrul câștigurilor.

Berbecul, prima zodie norocoasă a lunii iunie

Nativii Berbeci trebuie să fie mai harnici luna asta și să își caute o sursă de venituri suplimentară. Cei care reușesc să găsească o colaborare, nu trebuie să stea pe gânduri. Vor avea multe de învățat, își vor face noi prieteni și, mai ales, vor avea de câștigat niște bani la care nici nu sperau. Va fi bugetul lor de vacanță, pentru distracții și excursii oriunde ar vrea să meargă.

Leul prinde oferte bune!

Uneori, un câștig suplimentar poate să apară de unde te aștepți mai puțin. Poate de la o rudă zgârcită, care are nevoie de tine, poate de la un fost angajator care își reface echipa. Unii Lei ar trebui să caute proiecte creative, plătite la normă, pe internet, pentru că șanse vor fi. Este suficient să acorde mai multă atenție tendințelor pieței și vor găsi o portiță să se dezvolte.

Balanța, mai creativă

Situația financiară a Balanțelor pe acest an va fi mult mai bună din luna octombrie, dar și în iunie pot avea un buget consistent. Trebuie doar să își pună la bătaie ideile și creativitatea și să vină cu ceva original, iar bonusul va fi pe măsură. Unele Balanțe vor avea norocul să primească un supliment pentru delegațiile în străinătate, altele vor primi un bonus dintr-o tranzacție imobiliară.

Zodii care adună bani în iunie

Săgetătorii, mai responsabili cu banii

O perioadă lungă, Pluton se află în Casa banilor Săgetătorilor, obligându-i să își revizuiască bugetul, cheltuielile și comportamentul financiar. Unii Săgetători sunt norocoși să primească un sprijin din partea familiei, dar banii aceștia nu trebuie risipiți pe distracții. Cei care vor să realizeze ceva deosebit în vara aceasta, ar trebui să se orienteze și să își cumpere o casă.

Peștii se bucură de banii altora

Prima jumătate a anului, situația financiară a Peștilor a fost destul de instabilă. Dar situația se schimbă după 15 iunie, pentru că Saturn le oferă șansa multora dintre ei să beneficieze de banii altora: moșteniri, bonusuri, dividente, bani care au fost luați în mod abuziv și pe care îi recuperează.

Citește și horoscopul lunii iunie 2017!