Săgetătorii sunt optimiștii incurabili ai zodiacului

În pofida caracterului lor schimbător, în pofida perioadelor în care sunt nesiguri și debusolați, Săgetătorii sunt cei mai optimiști din tot zodiacul. Este suficient să le oferi un zâmbet și un cuvânt de sprijin și ridică imediat fruntea. Nimic nu le stă pe suflet mai mult de câteva zile și au grijă să le ridice moralul și celor din jur!

Nativii Săgetători sunt enervant de independenți

La început, Săgetătorii par să fie dependenți de prietenii lor, pentru că nu stau nicio zi fără să se vadă cu cineva, fără să iasă în oraș, la fotbal, la o plimbare sau la o cafea. Nimic nu le face mai mare plăcere decât să fie în compania unor persoane vesele și active. Cu toate acestea, Săgetătorii sunt mult mai individualiști și independenți decât lasă să se vadă. Din când în când, au nevoie de spațiu și de timp doar pentru ei.

Nerăbdarea, o trăsătură controversată în caracterul Săgetătorilor

Uneori, este bine să fii nerăbdător, să lupți pentru ceea ce vrei, să grăbești lucrurile, să fii dinamic și bătăios. Dar nerăbdarea le poate aduce și prejudicii mari nativilor zodiei. Cei care nu știu să și-o țină în frâu, riscă să facă greșeli mari, pe care nu le mai pot repara.

Săgetătorii te pot citi ca pe o carte deschisă

Pentru unii, caracterul Săgetătorilor este discutabil și au impresia că sunt oameni superficiali. În realitate, trebuie să știi că acești nativi posedă o intuiție ascuțită și că pot citi mult mai ușor intențiile cuiva, față de alte zodii. Instinctiv știu când un om este inofensiv și când altul le este ostil.

Sunt neiertători când cineva încearcă să îi păcălească

Nativii Săgetători sunt deschiși și încearcă să fie amabili cu toată lumea, dar nu suportă egoiștii, mincinoșii și persoanele false. Dacă își dau seama că au fost păcăliți, și de obicei își dau seama imediat, pot fi neiertători. Și sunt suficient de isteți pentru a coace o răzbunare subtilă.

Citește și cum sunt cu adevărat Săgetătorii în dragoste și în familie.