Lasă-l să aibă grijă de tine!

Când este cu adevărat îndrăgostit și nu stă cu cineva doar pentru că urmărește anumite interese, nativului Rac îi face o deosebită plăcere să aibă grijă de partenerul sau de partenera lui. Va face tot posibilul ca locuința să fie cât mai confortabilă, te va răsfăța cu mici surprize și plăceri și se va comporta adesea mămos, dar asta este cea mai mare plăcere a lui… și una secretă!

Racul așteaptă gesturi romantice

Fie că e bărbat sau femeie, orice nativ din zodia Racului așteaptă să faci mereu ceva romantic pentru el. Să vii acasă cu o floare sau cu prăjituri, să pui muzică în surdină și să aprinzi lumânări, să faceți dragoste ca în prima noapte și să faci aproape fiecare seară ceva simplu, dar magic.

Să îi înțelegi fricile, fără să întrebi

Una dintre cele mai mari taine ale unui Rac îndrăgostit o constituie temerile și fricile sale. Sub nicio formă nu îți va povesti despre ele, dar așteaptă ca tu să le descoperi treptat, să le accepți și să încerci să le înțelegi. De aici vin și schimbările lui ciudate de comportament.

Să îi oferi stabilitate!

Racul vrea să știe că este iubit și că sentimentele tale nu oscilează. Dacă ești când caldă, când rece cu el, va obosi și va prefera să încheie relația decât să te aștepte să te hotărăști. Dacă îl iubești, spune-i-o și rămâi lângă el.

Încearcă să te împrietenești cu toată familia

Pentru nativul Rac este foarte important ca partenerul sau partenera lui să se apropie și de restul familiei. Este cel mai fericit, dacă te înțelegi de minune cu mama lui și dacă ești răbdătoare cu tatăl lui. Până și frații sau surorile lui, nepoții sau verișorii intră în această ecuație. Trebuie să ții la toți, dacă vrei să iubești un Rac!

sursa foto: 123rf.com