Zodiile organizate, echilibrate, cu un simț puternic al realității vor fi protejate de influența mai puțin benefică a acestei eclipse, dar patru zodii impulsive și emotive vor avea mari surprize!

Racul, câteva zile cu surprize săptămâna viitoare

Luna nouă din zodia Racului aruncă un val puternic de energie și lumină asupra eclipsei de Soare din 21 iunie. Nativii Raci vor fi puternic afectați și nu vor reuși să se echilibreze la timp pentru a face față provocărilor. Ei pot avea mari surprize din partea copiilor, care solicită mai multă independență, sau din partea altor membrii ai familiei, mai ales dacă pleacă în vacanțe și călătorii.

Leul, obstacole financiare

Cine nu știe că nativii Lei sunt impulsivi și judecă de multe ori cu inima, când ar trebui să judece doar cu mintea rece. În preajma eclipsei de Soare din 21 iunie, viața lor este profund afectată și vor avea surprize în situații pe care nu le mai pot controla. Unele vor fi plăcute, așa cum vor fi surprizele în dragoste, dar altele vor fi mai neplăcute, așa cum vor fi cele legate de bani.

Săgetător, probleme administrative

Cu Saturn și Jupiter retrograd, efectele eclipsei de Soare din 21 iunie vor fi destul de neplăcute pentru impulsivii Săgetători, mai ales pentru cei care încearcă să se apuce zilele acestea de proiecte noi și complicate. Obstacole financiare și administrative vor apărea aproape zilnic în următoarea săptămână și trebuie să fie foarte atenți la orice decizie.

Peștii, surprize de la partenerii de viață

Eclipsa de Soare ar putea fi benefică pentru nativii Pești, doar în cazul în care nu suferă de probleme medicale. Nativii care sunt sănătoși, optimiști și sociabili vor avea câteva zile excelente după eclipsă și pot avea surprize mari și frumoase în relația intimă. Partenerii lor le vor oferi mici cadouri sau distracții care vor face relația mai frumoasă și mai unită.