Taurul, cel mai frumos Revelion cu prietenii

Par ei casnici și liniștiți, dar Taurilor le place mult să petreacă în compania prietenilor. Iar anul acesta, de Revelion, vor avea parte de un grup numeros de petrecăreți și vor beneficia de vizita unor prieteni de demult. Vor regăsi bucuria, dragostea și visurile de altădată în compania unor foști colegi de școală sau, poate, a unei iubiri, care se va reaprinde de Anul Nou.

Leul mizează pe dragoste de Anul Nou

Nativii Lei nu se simt împliniți, decât dacă se simt cu adevărat iubiți. Iar cel mai frumos Revelion este pentru ei acela petrecut în compania unui partener sau a unei partenere care să le ofere totul. De Anul Nou se vor convinge din nou că persoanele care le-au declarat iubirea vor face totul pentru ei să se simtă speciali, admirați și răsfățați.

Săgetătorii, surprize și călătorii nesperate

Cel mai frumos Revelion pentru Săgetătorii trebuie să fie departe de casă, cu prietenii, cu persoana iubită, într-o călătorie plină de surprize și revelatoare. Iar, anul acesta, mulți Săgetători vor avea parte de surprize uriașe de Anul Nou. Fie că vor pleca pe nepusă masă în străinătate, la invitația unui prieten, fie că vor primi drept cadou, de la partenerul de cuplu, o excursie romantică imediat după Revelion. Cine îi iubește cu adevărat, știe să îi surprindă!

Capricornul, cel mai fericit de Anul Nou

Nativii acestei zodii au rareori momente de exuberanță, dar Revelionul le aduce anul acesta cele mai frumoase momente. Fiecare va avea câte o surpriză, un cadou nesperat, o vizită la care nu se așteptau, dar pe care o doreau de mulți ani. Dar, poate că, cea mai mare bucurie a Capricornilor este că vor încheia anul cu mai mulți bani, care le vor permite apoi să se distreze pe cinste!

Citește și cum va fi luna ianuarie pentru zodia ta!

sursa foto: 123rf.com