Vacanța din luna august poate fi sub semnul întrebării pentru câteva dintre zodiile mai puțin norocoase din vara aceasta.

Astrele retrograde formează o conjunctură nefericită care afectează patru zodii care vor să călătorească, să se relaxeze în concediu sau pur și simplu să petreacă o vreme liniștite pe acasă. Triunghiul dintre Saturn, Uranus și Lună și opoziția dintre Soare și Mercur vor aduce momente dificile pentru cei plecați de acasă.

Află dacă te numeri printre zodiile ghinioniste în vacanță și ce trebuie să faci să nu ai de suferit!

Zodia Taur

Nativii Tauri trebuie să fie foarte prudenți când pleacă de acasă, mai ales dacă au concediul programat în a doua jumătate a lunii august. Îndeosebi din data de 19 august până la jumătatea lunii septembrie, conjunctura astrală va fi dificilă din cauza lui Uranus retrograd. Pot apărea surprize neplăcute legate de acte și documente de călătorie, legate de mijloacele de transport, de cazare și chiar de pierderea bagajelor.

Zodia Rac

După data de 8 august, Luna nouă din Leu poate aduce o perioadă mai dificilă pentru nativii Raci care vor să se bucure de vacanța din luna august în tihnă. Numai tihnă nu o să fie! Racii trebuie să fie prevăzători cu sănătatea lor și a copiilor. Nu lăsați nimic la voia întâmplării și feriți-vă de locurile aglomerate unde riscul de infecție cu noua variantă a coronavirusului este foarte mare.

Vacanța din luna august pentru zodia Leu

Nativii Lei își programează adesea vacanța din luna august în funcție de partenerii lor și de vacanța copiilor. În fiecare an, investesc sume mari de bani în concediu. Dar anul acesta trebuie să fie prudenți. Astrele arată pierderi mari pentru cei care pleacă de acasă. Fie cheltuile neașteptate, cum ar fi schimbarea hotelului din cauza condițiilor neadecvate, fie chiar un accident cu mașina.  

Zodia Vărsător

Nativii Vărsători au tendința să fie mai delăsători în vacanțe, uituci, dezorganizați, cheltuitori și dezinteresați. Așa este firea lor, dar uneori au de pierdut. În vacanța din luna august trebuie să fie mult mai atenți și să verifice bine mașina cu care vor călători, precum și obiectele absolut necesare de care au nevoie în concediu. Există riscul de accidente și pierderi care pot duce la cheltuieli foarte mari.