Gemenii mizează pe dragoste

Nativii Gemeni știu că nu sunt prea norocoși în dragoste și nici nu fac compromisuri pentru a o găsi. Dar în luna februarie au mare nevoie de iubire și mizează pe ceea ce le poate oferi un iubit sau o iubită sinceră. Venus îi ajută să revitalizeze relaţia de dragoste. Ar fi bine să ceară mai mult de la cei pe care îi iubesc și să îi provoace cu mici jocuri erotice. Iar Mercur îi ajută să clarifice anumite aspecte dificile legate de viitorul relației de cuplu.

Leii au nevoie de o dragoste puternică

Viaţa intimă este plină de surprize frumoase în prima jumătate a lunii februarie pentru nativii Lei. După data de 8, trebuie doar să fie mai atenți la punctele sensibile ale partenerului de viaţă! Se pare că aşteaptă mesaje de încurajare din partea lor. Poate că de Ziua Îndrăgostiților le-ar prinde bine o perioadă mai liberă, în care să se ocupe doar de relația de cuplu și să descopere că doar dragostea contează!

Scorpionii se întorc la amintiri

Evenimente și întâlniri predestinate îi provoacă pe Scorpioni să răscolească trecutul. Luna plină din seara de 19 februarie aduce în viața lor iubiri uitate. Se pare că în viaţa unora dintre acești nativi se întoarce o persoană de care aveau nevoie. Dar ceea ce vine din trecut atrage prea multe resentimente. Scorpionii ar fi bine să clarifice lucrurile care au rămas nespuse și să o ia de la capăt, dacă simt că merită.

Pentru Pești, doar dragostea contează

Dragostea ar putea fi capricioasă în luna februarie pentru Pești, dar nativii acestei zodii vor învăța că numai ea contează. Celelalte priorități vor fi ușor, ușor trecute în planul secund. Dar dragostea trebuie trăită frumos, fără ambiții și încrâncenare. Întâlnirile romantice trebuie să fie tot mai dese și fiecare dintre parteneri trebuie să aibă mai multă răbdare. Venus le mai aduce Peștilor distracţii şi câteva momente de succes în carieră.

sursa foto: 123rf.com