Berbecii, o săptămână tensionată în dragoste

Februarie este o lună bună pentru Berbeci și vor avea șansa să găsească ceva ce își doresc de foarte multă vreme, mai ales dacă sunt în căutarea iubirii. Venus este un astru generos cu acești nativi, dar în săptămâna 19 – 25 februarie, schimbările pe care le aduc astrele înseamnă și tensiune, obstacole sau momente delicate. Nativii Berbeci trebuie să fie deosebit de atenți la sentimentele și sensibilitățile persoanelor de lângă ei, mai ales ale partenerilor de cuplu.

Gemenii, mai atenți la cariera lor

În această perioadă, se ivesc pentru Gemeni câteva șanse bune în mediul lor profesional. Mulți nativi vor avea ocazia să își schimbe locul de muncă, dar schimbarea nu se va petrece lin. Trebuie să renunțe la multe lucruri bune și să muncească mult pentru a face un progres în direcția dorită. Cu Mercur în Pești, în cea de a doua jumătate a lunii februarie, este posibil ca unele șanse să le scape printre degete. Gemenii sunt pe lista de zodii cu probleme în februarie, chiar dacă au și mult noroc.

4 zodii cu probleme în ultima decadă a lui februarie

Săgetătorii, probleme în familie

Nativii zodiei sunt norocoși la bani în februarie, dar asta nu înseamnă că nu se vor confrunta cu diverse probleme care le vor face zile fripte. În special, în zilele următoare, în viața Săgetătorilor pot apărea mici necazuri în familie, de la probleme medicale, la neînțelegeri cu partenerii de cuplu, care nu vor sau nu îi pot susține în proiectele lor. Trebuie să știe când să lase de la ei pentru a obține mai mult de la ceilalți!

Capricornii,  obstacole și compromisuri

Din punct de vedere profesional, luna februarie este excelentă pentru Capricorni, care reușesc să își pună la punct proiectele mari și frumoase, cu beneficii imediate. Dar dragostea le dă de furcă în ultima decadă a lunii. După 20 februarie, Capricornii trebuie să fie foarte diplomați și să facă noi compromisuri pentru persoanele pe care le iubesc, pentru că planurile lor nu mai coincid de la o vreme. Dar va fi o etapă trecătoare și vor reuși să treacă și peste aceste obstacole!

Citește și horoscopul lunii februarie pentru toate zodiile!

sursa foto: 123rf.com