Sunt zodii cărora le place singurătatea și le place să aibă momentele lor de liniște. Iar în aceste zile în care suntem nevoiți să stăm departe de prieteni și de familie, sunt câteva zodii care se simt bine în izolare și se adaptează ușor restricțiilor impuse de epidemia de coronavirus.

Scorpionul, amator de liniște și singurătate

Zodia Scorpionului este, poate, cea mai retrasă dintre toate. Este o zodie cu o viață interioară intensă, care își reprimă emoțiile, gândurile și trăirile de moment doar pentru a nu le arăta celorlalți ceea ce simte cu adevărat. De multe ori, Scorpionii preferă să fie singuri, decât lângă oameni gălăgioși și activi. Ei se simt bine în izolare și s-au adaptat cel mai repede la situația impusă de epidemie. Nu-i așa că te recunoști, dacă ești născută în zodia Scorpionului?!

Peștii fac orice să se protejeze

Primii care au renunțat cel mai ușor la viața lor socială și la contactul cu prietenii au fost Peștii. Ei s-au adaptat foarte ușor situației și nu suferă dacă nu se întâlnesc cu colegii sau cu amicii, atâta vreme cât au familia lângă ei. Mai greu este de Peștii singuri, care nu au pe nimeni, dar care pot oricând găsi pe cineva să le țină de urât pe rețelele de socializare.

Racii se simt bine în izolare

Familiști și sufletiști, Racii sunt totuși foarte sensibili și au nevoie foarte des de momentele lor de liniște, departe chiar și de membrii familiei. Cu atât mai puțin au nevoie de societate! Așa că s-au împăcat ușor cu situația și se simt bine în izolare, atâta vreme cât au bani și confortul cu care sunt obișnuiți.

Fecioarele, obsedate de sănătate!

Zodia Fecioarei este cea mai circumspectă când vine vorba de probleme de sănătate atât de grave. Epidemia de coronavirus este cel mai mare coșmar pentru Fecioarele care oricum toată ziua spală, dezinfectează și igienizează casa. Acum au motive în plus să se ferească de toată lumea și să trăiască în universul lor ordonat și curat.