Mulți oameni preferă să își ascundă emoțiile, durerile, eșecurile și slăbiciunile. Nu le dezvăluie decât celor cărora le pasă. Dar există și nativi din zodii care se prefac mereu că dețin controlul și că totul este bine.

Zodia Rac, zona de confort este foarte restrânsă

Bărbații și femeile născute în zodia Racului sunt destul de sensibile și orgolioase. Sunt genul de oameni care are nevoie de suport emoțional, dar niciodată nu arată acest lucru și nu cerșesc afecțiunea sau prietenie nimănui, dacă nu o primesc de bună voie. Racii se numără printre cele mai sensibile zodii care se prefac mereu că totul este bine, că dețin controlul și că nimic nu le afectează, tocmai pentru că nu le place să își dezvăluie sufletul și gândurile celorlalți.

Zodia Fecioară, mereu prea sigură de ea

Nativii din zodia Fecioară au un mare cusur. Fac totul singuri doar pentru ei. Sunt concentrați numai pe proiectele personale și obiectivele lor imediate. De aceea, nici nu discută prea mult cu alții despre ce fac ei și nici nu dau socoteală nimănui. Dacă îi întrebi ce mai fac, întotdeauna îți vor spune ”de la bine în sus”. Cât este de adevărat, numai ei știu. În mod cert, Fecioarele nu prea cer ajutor nimănui și se descurcă singure, încercând să realizeze totul cât mai bine.

Zodia Scorpionului, prea singuratică

Totul este bine pentru Scorpioni, pentru că ei nu concep să se confeseze când au probleme nici măcar celor mai apropiate persoane. Scorpionii sunt foarte discreți cu privire la viața lor și nici viața altora nu îi interesează prea mult, decât dacă le încalcă interesele. Ei nu vorbesc cu nimeni, nu lasă pe nimeni să vadă când sunt fericiți, când sunt triști și suferă. Nici măcar când sunt bolnavi nu se plâng nimănui!

Zodia Vărsătorului, una din acele zodii care se prefac mereu

Când le merge bine, Vărsătorii sunt fericiți, generoși și expansivi… când nu le mai merge bine, se prefac mereu că nimic nu s-a schimbat. Vărsătorul are nevoie să fie optimist, pentru a fi puternic. Dacă s-ar plânge cuiva, și-ar distruge propriul echilibru. Cu toate acestea, apreciază când cei din jur observă că nu o duce prea bine și îi vin în ajutor.