Zodia Berbec

Nu este nicio surpriză pentru nimeni că Berbecul este în topul listei cu zodii care se enervează rapid. Se știe cât de repede se aprinde când cei din jur nu sunt de acord cu el și îl critică. Nici nu stă pe gânduri să provoace o ceartă zdravănă și un scandal care poate dura săptămâni întregi. Berbecul este încăpățânat și repezit și de multe ori pierde încrederea celor din jur când grăbește lucrurile și se enervează din nimicuri.

Zodii care se enervează prea repede: zodia Rac

Nativii Raci au o fire schimbătoare și sunt prea sensibili. Îi supără orice remarcă, orice aluzie cât de mică. Trebuie să umbli cu mănuși cu ei. Nu rezistă prea bine nici la glume sau ironii fine. Cu nativii Raci trebuie să fii diplomat și să îi urmărești tot timpul să vezi cum reacționează. Fără să îți dai seama, îi poți enerva cu un gest sau cu o vorbă nepotrivită. Se înfurie, se fac foc și pară, dar mulți dintre ei încearcă să ascundă acest lucru cât mai mult timp.

Zodia Scorpion

Scorpionul este bănuitor și dificil. Când cei din jur nu îl apreciază, se înfurie și le întoarce spatele. Este inteligent și se poate descurca singur în multe situații. Scorpionul nu are mare nevoie de prieteni și nici nu îi caută. Când îl enervează cineva, nu se simte dator să suporte în tăcere. Nici nu este vreun diplomat care să aplaneze conflictele. Le dă replica celor care îl enervează și încheie socotelile cu ei pentru totdeauna.   

Zodia Capricorn

În pofida faptului că nativul Capricorn pare un om răbdător, trebuie să știi că se înscrie printre acele zodii care se enervează foarte repede. Capricornul este un om determinat, foarte sigur pe deciziile și acțiunile lui. Când cineva încearcă să îl întoarcă din drum sau îi critică munca, este firesc să se enerveze rapid. Nu suportă intervenția nimănui, chiar dacă unii au idei mai bune decât ale lui. Mare atenție cum lucrezi cu un Capricorn. Nu va fi ușor să te impui în fața lui!