Sunt câteva zodii care vor avea de profitat în următoarele zile după Luna plină din 7 mai, din Scorpion. Să ținem cont că Luna plină din această zi luminează în primul rând problemele care nu au fost rezolvate sau care și-au găsit o rezolvare în detrimentul altor persoane. De aceea, zodiile care se confruntă cu aceste probleme pot vedea mai bine soluțiile în favoarea lor, iar cele mai norocoase sunt doar patru. Citește mai jos dacă te numeri printre ele.

Taurul va avea parte de dragoste

Luna plină din 7 mai luminează axa Taur-Scorpion, astfel că aceste două zodii vor avea ceva de câștigat de pe urma ei. Zodia Taurului va fi favorizată în primul rând în problemele sentimentale și va câștiga mai multă afecțiune și dragoste. Nativii Tauri care au nevoie de dragoste, după ce au pierdut multe alte lucruri importante pentru ei, o vor găsi!

Gemenii, mai aproape de adevăr

Nativii Gemeni vor avea câteva zile cu adevărat speciale datorită Lunii pline din Scorpion. Sub influența ei, vor putea clarifica cele mai întunecate și dubioase situații din viața lor și se vor putea descotorosi de oamenii toxici, care le-au acaparat sufletul. Este un moment bun să renunțe la relațiile care dor și să găsească mai multă putere în interiorul lor pentru a merge mai departe cu fruntea sus.

Scorpionul, norocos în carieră

Nativii Scorpioni trebuie să fie deosebit de atenți la ofertele, șansele și ocaziile care apar în domeniul lor de activitate. Se pare că ei vor avea ceva de câștigat, dacă se concentrează asupra carierei și dacă se implică trup și suflet într-un proiect nou. Sigur că nu va fi ușor, dar Luna plină arată că munca lor nu va fi în zadar.

Nativii Pești și Luna plină din 7 mai

Lumina Lunii pline din zodia de Apă a Scorpionului aduce inspirație, idei ingenioase, rezolvări și soluții pe care nu le-au văzut până acum nativii zodiei. Înainte de toate, însă, le aduce vibrația bună a iubirii, cu ajutorul căreia pot trece peste multe obstacole din această perioadă. Peștii vor avea de profitat în aceste zile pentru că vor avea parte și de dragoste, dar și de soluții foarte bune la problemele curente.

Citește și ce influențe au fazele Lunii în luna mai 2020!