Energia astrelor este explozivă în ultima decadă a lunii iulie, astfel că există zodii care își schimbă norocul. Cine a avut parte de griji și necazuri la începutul lunii se va bucura de liniște și vești bune în ultima decadă. Iar cine a pierdut în dragoste, va avea de partea lui influența lui Venus care îl va recompensa cu o pasiune nouă.

Berbecul, o nouă poveste de iubire

Luna nouă și Soarele intră în Leu după 23 iulie, o conjunctură favorabilă pentru nativii Berbeci, mai ales pentru cei singuri, dar nu numai. Se înfiripă o nouă iubire, vor descoperi un partener sau o parteneră așa cum își doreau de foarte multă vreme și vor trăi o aventură plină de iubire și promisiuni. Chiar și Berbecii căsătoriți vor avea o nouă șansă să reînvie pasiunea în căsnicia lor monotonă, cu atât mai mult dacă vor pleca într-o vacanță în doi.

Zodii care își schimbă norocul în iulie: Leul

Dacă luna iulie a început cu stângul pentru Lei, situația se schimbă și roata norocului se întoarce. După 20 iulie, Marte, Soarele și Luna nouă vor ajunge în zodia de Foc a verii și vor aduce și vești bune. Este adevărat că Mercur părăsește Leul și vor avea o perioadă cu multe cheltuieli, dar vor fi mai fericiți pentru că se vor plimba și se vor bucura de multă dragoste. Se anunță petreceri și distracție, iar dragostea ar putea înflori în cele mai neașteptate momente.

Fecioara are noroc cu Mercur

Fecioarele se numără printre puținele zodii care își schimbă norocul în ultima decadă din iulie, datorită unui singur astru, și anume Mercur. I se spune adesea micul benefic al zodiacului pentru că Mercur aduce prosperitate, înlesnește călătoriile și activitățile plăcute, favorizează orice negociere, negoț sau câștig. Iar Fecioarele vor avea de câștigat în următoarea perioadă, pentru că vor aduna sume mai mari de bani și vor călători după pofta inimii, în locuri unde nu au mai ajuns.

Capricornul scapă de griji

La începutul lunii iulie, Luna plină a vizitat Capricornul și i-a adus și griji, nu doar bucurii. Au mai fost momente tensionate, decizii rapide și mici pierderi pe care nativii zodiei le-au gestionat cu greu. Dar situația se schimbă în ultima decadă și norocul vine de partea Capricornilor. Vor avea zile romantice, vor iubi și vor fi iubiți, iar cei care vor încerce o experiență nouă vor primi dovezi că sunt pe calea cea bună.

Citește și horoscopul lunii iulie, realizat de Medeea!