Capricornul, hotărât să facă totul pentru fericirea celor dragi

Nativii Capricorni, fie ei bărbați sau femei, sunt foarte atașați de familia lor, de părinți, de soție sau soț și mai ales de copii. Muncesc pe brânci, adună bani și îi cheltuie doar pentru confortul și bunăstarea familiei. Rareori se întâmplă să se gândească doar la ei, dacă au familie, și să facă un gest egoist. Ei își investesc toată energia în fericirea persoanei iubite și în viitorul copiilor.

Racul, nu degeaba este supranumit familistul zodiacului

Capricornul sau Leul se dedică în întregime familiei dacă iubesc și sunt iubiți cu sinceritate și profunzime. Dar Racul își iubește partenerul de viață, chiar dacă acesta încetează să îl mai iubească. Nativul Rac, fie el femeie sau bărbat, va rămâne constant și într-o căsnicie nefericită, doar pentru a oferi copiilor un cămin și protecția unei familii. Racul poate sacrifica orice pentru familia lui, viața, fericirea și liniștea lui nu mai contează, dacă cei dragi sunt bolnavi și au nevoie de el.

Leul, un loc de top între zodiile care fac orice sacrificiu pentru familie

Se spune despre Lei că sunt egoiști, mândri și orgolioși. Dar Leii care iubesc cu adevărat își întemeiază o familie pe viață și fac totul pentru ea. Nimic nu mai contează când soția sau copiii au nevoie de toată puterea și dăruirea lor. Fac orice pentru ei, sar în foc să îi salveze, își donează sângele și organele, la nevoie, iar tot ceea ce realizează în viață este pentru familie. Este adevărat că, dacă sunt dezamăgiți în dragoste, sufletul lor se face de gheață. Dar dacă sunt iubiți cu adevărat, sunt capabili să iubească până la sacrificiu!

Taurii iubesc doar o dată și atunci sacrifică totul

Foarte rar auzi de un nativ din zodia Taurului că s-a recăsătorit, și atunci trebuie să îți pui întrebarea dacă e cu adevărat fericit. Cei născuți în această zodie nu pot iubi decât o dată în viață, profund, sincer, cu toată ființa lor și numai atunci sunt în stare de orice sacrificiu pentru familie. Taurii fac totul pentru copiii lor, muncesc doar pentru ei și nu se gândesc decât la prosperitatea familiei. Dacă au probleme de sănătate, dau totul ca cei dragi să fie bine, și-ar da sufletul și inima să îi vadă zâmbind din nou.

sursa foto: 123rf.com