Bărbații sunt cei care fac mereu primul pas în dragoste, dar mai sunt și femei îndrăznețe, care riscă totul pentru a atrage atenția bărbatului pe care îl doresc. În ceea ce privește zodiile, doar patru dintre ele abordează dragostea cu îndrăzneală, lejeritate și încredere. Citește ce spune zodiacul și vezi dacă are dreptate.

Zodia Scorpion, face mereu primul pas în dragoste

Scorpionii sunt secretoși, introvertiți și ascunși, dar sunt genul de nativi cărora le place să seducă. Ei vor face tot posibilul să lase o impresie foarte bună chiar de la prima întâlnire și vor insista discret pe lângă persoana pe care doresc să o cucerească, fără să fie agresivi. Scorpionii sunt capabili să facă mici surprize, daruri inedite și gesturi romantice când te aștepți mai puțin. Și vor face primul pas în dragoste fiind convinși că pot cuceri pe oricine.

Zodia Berbec, mereu cuceritoare

Berbecii sunt genul de oameni care se îndrăgostesc fulgerător și nu dau niciun pas înapoi când vor să cucerească pe cineva. Sunt îndrăzneți, insistenți, de multe ori chiar se bagă în sufletul omului, dar o fac știind bine că dragostea și pasiunea pe care o oferă ei, rar o găsești la alte zodii. Berbecii sunt amanți și iubiți plini de foc și pentru ei este absolut firesc să facă primul pas în dragoste.

Zodia Leu, mereu pasională

Iubirea unui Leu este fulgerătoare, puternică, generoasă și profundă. Leii nu se îndrăgostesc niciodată superficial. Ei se implică cu tot sufletul într-o relație, dacă au găsit persoana potrivită. Iar când sunt convinși să și-au găsit alesul sau aleasa, nativii Lei vor face categoric primul pas în dragoste și vor face tot posibilul să o cucerească.

Zodia Capricorn, mereu profundă în dragoste

Capricornii ne fac adesea impresia că sunt oameni taciturni și cam lipsiți de umor. Dar când se îndrăgostesc, ei sunt profunzi și foarte generoși cu inima lor. De îndată ce și-au găsit jumătatea, Capricornii vor face imediat prima mișcare și vor insista în felul lor, atent și discret, până o vor cuceri definitiv. Când te bucuri de dragostea unui Capricorn, te bucuri întreaga viață de ea, pentru că ei iubesc doar o singură dată în viață.