Vărsătorul

Este o zodie inteligentă, maleabilă, plăcută… dar cu mult ghinion. Data de 13 este în fiecare lună o provocare pentru Vărsători. Cine trăiește pe lângă ei știe câte obstacole și câte eșecuri poate avea această zodie, mai ales când își propune să realizeze ceva. Niciodată planurile lor mari nu ies la capăt fără sacrificii și fără pierderi. Iar, în momentele culminante, îi lasă baltă câte o persoană în care aveau cea mai mare încredere.

Gemenii

Nimic nu le iese Gemenilor așa cum își doresc, fără să muncească și fără să se sacrifice. Iar în zilele de 13 cele mai mari obstacole le întâlnesc dacă vor să plece la drum lung. Ei au mereu ghinion cu mijloacele de transport și comunicarea de orice fel. Ba se strică telefonul, ba lipsește semnalul de net, ba întârzie autobuzul și riscă la mustață să piardă avionul. Gemenii care pleacă în călătorie, să evite pe cât posibil data de 13.

Capricornul și data de 13

Se știe cât de muncitori și organizați sunt Capricornii și este imposibil să nu le iasă planurile așa cum își doresc ei, la momentul oportun, ca o victorie! Ei bine, dacă au ceva important de realizat într-o zi de 13, norocul îi părăsește și vine dezastrul. Tocmai când sunt convinși că au căpătat tot ce își doreau, ceva se întâmplă și pierd. Pot pierde bani, pot face o gafă și pot pierde încrederea unei persoane sau pot fi înșelați pentru că lasă garda jos.

Balanța

Ai spune că Balanțele se numără printre cele mai norocoase persoane, dacă iei aminte la viața lor echilibrată și frumos construită. Ei bine, Balanța nu este de fapt o zodie norocoasă. Ea face multe compromisuri pentru a atrage norocul de partea ei. Cel mai adesea are ghinion, mai ales când își dorește prea mult ceva. Iar, în zilele de 13, Balanțelor nu le merge deloc bine în relațiile cu oamenii. Și atunci au cel mai mult de pierdut!