Venus își încheie curând periplul prin zodia Gemenilor și se apropie de zodia sensibilă și înnegurată a Racului. Vor veni momente dificile pentru nativii care nu au reușit să repare greșelile din trecut și mai ales greșelile făcute în relația de dragoste.

Racul, mai sensibil ca niciodată

Nativii Raci vor avea zile dificile cu Venus în zodia lor. Nimic nu le merge bine în dragoste, mai ales dacă au niște datorii mai vechi față de partenerul sau partenera lor de cuplu. O gafă sau o alegere neinspirată poate aduce iar în discuție o greșeală din trecut și trebuie să ia măsuri.

Balanța face compromisuri

Când Venus ajunge în Rac, Balanțelor nu le mai merge bine deloc, pentru că nu își mai găsesc echilibrul emoțional. Iar dacă au luat o decizie greșită în trecut, în zilele următoare vor suporta consecințele ei dramatice și nu își vor mai găsi liniștea multă vreme.

Scorpionul plătește greșile din trecut

Dacă celelalte zodii vor găsi soluții de compromis pentru greșelile lor, Scorpionii nu au încotro și trebuie să plătească. Nativii acestei zodii care nu au știut să ofere dragoste și sprijin la timpul potrivit, vor descoperi că sunt mai singuri decât credeau. În momentele cheie, dragostea nu le va mai oferi nimic.

Vărsătorul învață să împartă

Dacă îi ajung greșelile din trecut, nativii Vărsători învață să fie darnici, să ofere atenție și iubire și să îi asculte pe ceilalți. Important este că își vor asuma greșelile și că vor știi să îndulcească pierderile, chiar dacă nu le vor mai recupera.

sursa foto: