Astrele nu ne dezvăluie tot ce am vrea să știm, dar ne arată în linii mari direcția în care poate să se îndrepte viața noastră. În fiecare lună, zodiacul ne dezvăluie zilele cele mai interesante, în care am putea avea parte de evenimente și surprize. Iar luna aceasta, conjunctura deosebită care se formează în noaptea de 25 decembrie și a doua zi de Crăciun va aduce surprize mari pentru unii nativi care vor fi norocoșii zodiacului.

§ Berbec, zodia protejată de Jupiter

Nativii Berbeci au mare noroc să fie ocrotiți de Jupiter luna aceasta, iar el este astrul șanselor și al surprizelor frumoase. De Crăciun, în mod deosebit, când energia astrelor va crește, influența benefică a lui Jupiter va spori și ea în preajma eclipsei de Soare. Mulți Berbeci vor avea parte de câștiguri și de daruri surpriză datorită acestei conjuncturi.

§ Vărsătorii printre norocoșii zodiacului

Nativii acestei zodii se pot lăuda cu o perioadă excelentă, care va începe după data de 20 decembrie, când zodia lor va fi vizitată de Venus. În preajma Crăciunului, toate influențele bune ale acestui astru vor spori sub energia eclipsei de Soare. Iar Vărsătorii vor avea cu siguranță surprize frumoase, mai ales în relația de cuplu.

§ Capricorn, zodia cu cei mai mulți norocoși

Dar zodia cea mai puternică de Crăciun, zodia care primește din plin influența eclipsei de Soare este Capricornul. Nativii Capricorni vor fi vizați de Soare, de Luna nouă și de Mercur în preajma Crăciunului. Datorită acestei conjuncturi, toți Capricornii vor avea ceva de câștigat, mai ales în plan financiar și sentimental.

Citește și: Horoscopul lunii decembrie 2019. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

Horoscopul iernii! Află cum începe anul 2020 pentru toate zodiile!