Vestea bună din următoarele două săptămâni este că Mercur își încheie mersul retrograd pe data de 20 noiembrie. Cu toate acestea, el nu ne poate apăra de situații neprevăzute, astfel că fiecare dintre noi va avea câte o surpriză. Dar numai trei zodii sunt afectate puternic și vor avea parte de situații neplăcute.

Scorpionii nu iubesc deloc hazardul

În a doua jumătate a lunii noiembrie, zodia Scorpionului se află în prim plan pe scenă! Ea primește vizita lui Marte, din data de 19, apoi se bucură de revenirea lui Mercur la mersul lui direct și rapid pe cercul astrelor.

Nu trebuie să uităm că și Soarele se află acum în Scorpion, până pe 22 noiembrie, ceea ce ne oferă o conjunctură astrală deosebită. Între Mercur și Marte apar mereu scântei, de aceea nativii Scorpioni trebuie să fie foarte atenți în următoarele zile și să se ferească pe cât posibil de situațiile riscante, mai ales dacă se abat de la programul zilnic și pleacă într-o călătorie sau se mută în altă casă.

Capricornii, decizii riscante

Ultima decadă de noiembrie este o perioadă foarte interesantă pentru Capricorni, care primesc din plin influența lui Venus. Marele astru le vizitează zodia și rămâne alături de ei până pe 20 decembrie.

Va fi o perioadă prielnică pentru câștiguri, dar mai ales pentru mici aventuri, petreceri, dragoste și întâmplări inedite. Nu este exclus ca mizele Capricornilor să se schimbe și să își dorească un alt partener de viață. Ei pot lua acum decizii care vor uimi pe toată lumea!

Peștii, oferte riscante

După o lungă retrogradare, în sfârșit Neptun revine la mersul direct în zodia Peștilor, după 27 noiembrie. Astfel că, în ultimele zile din această lună este posibil ca nativii zodiei să aibă parte de situații neprevăzute și pot primi o ofertă riscantă, care este foarte atrăgătoare.

Trebuie să fie prudenți, mai ales dacă apar din senin probleme acolo unde se așteptau mai puțin. Și trebuie să se pregătească din punct de vedere financiar pentru orice eventualitate.