Cele trei zodii pretențioase, care așteaptă prea mult de la viață și nu știu să se bucure de ceea ce au deja sunt și cele mai critice cu ele însele. Două dintre ele sunt prea serioase, iar una dintre ele nu apreciază bucuria și fericirea simplă tocmai pentru că nu este suficient de serioasă cu viața.

Fecioara

Se știe despre Fecioare cât sunt de ambițioase și pretențioase. Aproape totul le iese bine în viață, sunt perfecționiste, dar vor de fiecare dată și mai mult. Fecioarele cu greu știu să fie pe deplin fericite, să se bucure de ceea ce obțin și să trăiască viața așa cum este ea. Când vrei mai mult, niciodată nu înveți să te mulțmești cu ceea ce ai.

Săgetătorul

Spre deosebire de Fecioară, Săgetătorul se mulțumește cu orice, dar nu prea ia viața în serios. Tocmai de aceea, nu recunoaște și nu apreciază atunci când obține tocmai lucrurile care îl fac fericit. Săgetătorul vrea mereu câte o schimbare, câte ceva nou, o călătorie, o aventură, o distracție mai deosebită, trecând rapid pe lângă lucrurile simple și frumoase pe care le are deja în viața lui.

Capricornul

Nativii Capricorni se mândresc că ei pot totul și chiar mai mult decât cei din jurul lor. În realitate, nu pot chiar totul oricum și oricând. Iar când norocul le scapă printre degete sau când iau o decizie greșită și simt că vor pierde, nu mai reușesc să se bucure de nimic. Capricornii sunt prea serioși, morocănoși și pretențioși, tocmai de aceea nu pot fi niciodată pe deplin mulțumiți de ceea ce au realizat. Capricornul este mereu în topul cu zodii pretențioase, dar nu în sensul bun!