Taur

Calm, deschis, prietenos și echilibrat, Taurul știe cum să își facă prieteni, dar mai ales știe să iubească. Are instincte bune și prețuiește calitățile persoanelor din jurul lui, trecând cu vederea micile greșeli sau gafele pe care le fac din neștiință. Este un prieten de nădejde, pe care te poți baza în momentele cruciale. Chiar dacă se mai spune uneori că Taurii sunt egoiști, cu oamenii pe care îi iubesc nu sunt niciodată reci sau nerecunoscători. Fie că îți este iubit sau un simplu prieten, nu îl părăsi niciodată. Păstrează cu grijă prietenia și afecțiunea unui Taur, pentru că vei avea mereu nevoie de ea.

Rac

Se știe cât de atașați sunt Racii de familia lor, de soție sau de prietenii foarte apropiați. Au un cerc restrâns de oameni la care țin, îi aleg pe sprânceană – cum s-ar spune, dar îi prețuiesc toată viața. Tocmai pentru că Racul îți oferă afecțiunea lui fără rezerve, trebuie să îl prețuiești și să fii alături de el pentru totdeauna. Mai are și el capriciile lui, poate își ascunde uneori sentimentele, de teamă să nu fie rănit, dar să nu uiți niciodată cât de mult ține la tine. Acceptă-l așa cum e și oferă-i multă afecțiune. Vei primi însutit înapoi! Un Rac nu dezamăgește niciodată în dragoste sau în relațiile de prietenie.

Capricorn

Este matur și răbdător, se apropie numai de oamenii cu care are multe lucruri în comun și își oferă dragostea numai celor care simte că o merită cu adevărat. Dacă te iubește un Capricorn sau dacă cea mai bună prietenă a ta este Capricorn, nu îi întoarce niciodată spatele. Este omul pe care te poți baza oricând și care te va ridica atunci când te doboară viața. Nu te alintă, nu te mângâie, dar știe cum să te sprijine ca să treci peste obstacole. Capricornul ia toate angajamentele foarte serios. În intimitate oferă multă pasiune, dacă știi cum să îl cucerești, iar în relația cu prietenii lui apropiați știe cum să prețuiască momentele petrecute împreună.

sursa foto: 123rf.com