Racul, un iubit care va rămâne lângă tine

Dintre acele puține zodii pe care dragostea le schimbă, Racul se află pe primul loc. Este un iubit și un soț care va sta lângă tine în orice condiții. Când iubește sincer, Racul oferă totul și se schimbă încercând să devină partenerul ideal pentru femeia iubită. Este posesiv, stă lipit de tine și are mereu nevoie de afecțiunea ta. Dar este stabil și poți să fii sigură că te va iubi doar pe tine toată viața.

Fecioara, o zodie surprinzătoare în dragoste

Bărbatul Fecioară își surprinde partenera cu pasiunea și inventivitatea lui. Pe cât de calculat și liniștit pare în ochii celorlalți, pe atât de aventuros și ingenios vrea să fie în ochii iubitei. Pe el, dragostea îl schimbă foarte mult, își alege alt drum în viață pentru femeia iubită, își schimbă cariera, orașul, casa… numai să fie alături de ea.

Vărsătorul, în topul zodiilor pe care dragostea le schimbă

Bărbatul Vărsător încearcă să fie precaut și nu își oferă inima oricui. Dar când se îndrăgostește lulea, totul se schimbă pentru el. Devine mai responsabil, mai ordonat, mai gospodar și mai familist… aproape că nu îl recunoști. Va face tot posibilul să îi ofere o siguranță femeii pe care o iubește și va renunța la multe dintre activitățile pe care aceasta le consideră riscante, doar ca să fie liniște în casa lor.

sursa foto: 123rf.com