Zodia Taurului printre zodiile ocrotite de astre în luna martie

Taurii au o lună plină de schimbări și situații imprevizibile. Chiar dacă Venus, astrul zodiei lor, este retrograd, iar situația lor financiară nu se îmbunătățește semnificativ, ei sunt sprijiniți de un astru cu o energie mult mai puternică, a cărui influență se va simți pe alte planuri.

Marte intră în zodia Taurului la începutul acestei luni și va rămâne până pe 21 aprilie, timp suficient să îi împingă pe Tauri de la spate și să îi îndrume spre succes. Marte pune accentul pe proiectele personale și îi ajută pe Tauri să le ducă la bun sfârșit, oricât ar fi de complicate.

Vor fi sprijiniți de prieteni și de familie și vor reuși să achiziționeze sau să finalizeze lucrurile pe care și le doresc cel mai mult.

Leul, zodia care poate face o mare schimbare în carieră

Dintre cele 3 zodii ocrotite de astre, Leul are cel mai mare succes în plan profesional. Marte îi ajută pe nativii Lei să își reconsidere poziția, să își scrie un nou curriculum vitae și să caute un alt loc de muncă.

Este o perioadă dinamică, plină de oportunități, cu șanse mari în domenii precum comunicațiile, transporturile, serviciile și marketing-ul, iar unele oferte bune de job vor sosi din străinătate.

Nativii Lei care își doresc de multă vreme să plece din țară și care sunt liberi să facă acest pas fără constrângeri financiare sau sentimentale, se vor bucura de toată libertatea. Ei pot face cea mai mare schimbare în carieră!

Capricornul, zodia care își reface forțele în martie

Numărându-se printre puținele zodii ocrotite de astre luna aceasta, Capricornul are cu ce să se laude! Starea lui de spirit, sănătatea și vitalitatea cresc de la o zi la alta și mulți nativi se simt mai puternici și mai hotărâți.

Diverse conjuncturi norocoase îi ajută să pună pe roate noi afaceri, să vândă în profit, să investească sau să adune bani. Chiar dacă sunt simpli angajați și iau același salariu lună de lună, în martie vor beneficia de bani sau avantaje materiale din alte surse.

Într-un fel sau altul, Capricornul își reface forțele, energia și bugetul, urmând să se implice cu tot sufletul în proiecte noi și avantajoase.

Pentru mai multe detalii, citește și horoscopul lunii martie!

sursa foto: Shutterstock