Cei mai mulți oameni își schimbă planurile, când lucrurile nu merg așa cum vor ei. Dar aceste zodii încăpățânate nu se lasă! Oricât ar fi de greu, ele țin neapărat să ajungă la scopurile pe care și le-au propus. Citește și află dacă zodiacul are dreptate.

Taurii nu renunță la niciun plan!

Încăpățânarea acestui nativ al zodiacului este bine cunoscută, așa că nu este de mirare că se numără în topul celor 3 zodii încăpățânate ale zodiacului. Pentru Tauri nu există ”dacă”, ”poate” sau ”nu se poate”. Pentru ei există doar ”vreau” și ”voi avea”!

Renunțarea este numai pentru lași și pentru fricoși. Taurii sunt suficient de curajoși să meargă până în pânzele albe, mai ales că ei știu exact ce își doresc și își calculează cu grijă fiecare plan și fiecare obiectiv. Nimic nu este imposibil, pentru că Taurii nu vor luna de pe cer. Ei au nevoie de mulți bani și la asta se pricep cel mai bine. Iar cine are bani își poate îndeplini multe vise!

Nativii Capricorni, în topul celor 3 zodii încăpățânate

Hotărârea și determinarea sunt două calități asociate întotdeauna cu zodia Capricornilor. Acești nativi sunt foarte calculați, știu exact ce vor să obțină de la viață și muncesc foarte mult pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Chiar dacă obiectivele lor sunt dificile, chiar dacă știu că sunt aproape imposibil de atins, Capricornii își împart sarcinile în pași mici și sunt capabili să răzbată.

Pe de altă parte, acești nativi au succes pentru că sunt răbdători și știu că nimic nu poate fi realizat peste noapte. Ei sunt capabili să aștepte și câțiva ani buni până când se ivește șansa cea mai bună să îți atingă scopul. Important este că merg înainte, oricât de încet și sunt suficient de încăpățânați să urce acolo unde își doresc.

Scorpionii, mai mult decât hotărâți

Acești nativi au o filosofie de viață conform căreia eșecul nu este decât o treaptă care te ajută să urci mai sus. Nimic nu îi demoralizează și se pliază ușor pe cerințele tot mai dificile din jurul lor. Dacă trebuie să învețe lucruri noi pentru a ajunge acolo unde își doresc, cu atât mai bine! Nu sunt ei avizi de noutăți, dar când este vorba de profit și de propriile interese, învață orice.

Scorpionii au multe pasiuni, pe care puțină lume le observă, pentru că sunt foarte discreți cu dorințele și idealurile lor. Nu întreprind nimic fără să fie pasionați de acel lucru, dar pasiunea lor nu este un foc de paie, care se stinge repede. Ei plănuiesc totul cu atenție, verifică, analizează, își calculează bine bugetul și într-un final, când nimeni nu mai credea că e posibil, reușesc să realizeze chiar și cele mai dificile planuri.

foto: 123rf.com