Evident că fiecare zodie are nativii ei pretențioși și greu de cucerit. Dar trei zodii bat recordul. Persoanele născute în aceste trei zodii nu se îndrăgostesc niciodată la prima vedere… și nici la a doua. Ai nevoie de multă răbdare și de imaginație să le cucerești inima definitiv.

Zodia Capricorn își ascunde emoțiile

Evident, nativii Capricorn, mai ales bărbații, sunt greu de cucerit de la prima întâlnire, nu doar pentru că ei își ascund emoțiile și încearcă să pară cât mai degajați, dar pentru că ei nu cred în dragostea la prima vedere. Capricornii nu cred în emoții, pasiune și aventuri. Ei au nevoie de timp pentru a se atașa de cineva, au nevoie de dovezi de afecțiune profundă, nu doar de o atracție trecătoare.

Zodia Fecioară, cea mai circumspectă

În mod cert, pe cât sunt de calculate în viața de zi cu zi, pe atât sunt de circumspecte în dragoste. Fecioarele sunt precaute și sunt foarte exigente. Ele cer mult de la un partener de viață. Nu își oferă inima oricui. Trebuie să fie cineva cu aceleași preocupări și același stil de viață ca al lor, cu aceleași obiective, dar și cu aceeași putere financiară. Pentru Fecioare, dragostea nu înseamnă nimic dacă nu au siguranță și stabilitate.

Zodia Taur, surprinzător de greu de cucerit

Deși nativii Tauri sunt amatori de flirturi, petreceri și mici aventuri, inima lor este greu de cucerit. Un Taur va lua tot ce i se oferă în dragoste, dar nu va oferi iubire și afecțiune decât cuiva care întrunește cele mai înalte standarde. Nativii Tauri sunt foarte pretențioși, și bărbații, și femeile deopotrivă. Ei au nevoie de multe alte lucruri pe lângă dragoste… pasiune plină de imaginație, jocuri erotice, mister și totodată afecțiune profundă. Abia când găsesc toate aceste lucruri la un singur om, pot fi ușor de cucerit.