Luna martie este o lună dinamică, plină de schimbări, dar și de șanse noi. Trei zodii de succes vor avea parte de surprize mari și se vor bucura de beneficii pentru care au muncit din greu de la începutul anului.

Perioada cea mai bună din luna martie

Luna plină din data de 7 martie, din zodia Fecioarei, ne ajută să ne consolidăm statutul profesional, ne ajută să descoperim noi soluții pentru munca noastră, să acumulăm bani și să majorăm bugetul familiei.

Dar Luna nouă din data de 21 martie, care va răsări în zodia Berbecului, este cea care marchează perioada cea mai bună din luna martie, perioada cea mai norocoasă și avantajoasă pentru nativi. Iată trei zodii de succes care vor fi răsplătite în a doua jumătate a lunii martie și care vor avea ocazia să realizeze lucruri deosebite sub influența Lunii noi din Berbec.

Zodia Berbec

Berbecul va fi una dintre cele trei zodii de succes din luna martie. Soarele intră în zodia Berbecului pe data de 20 martie, când este echinocțiu de primăvară, iar a doua zi, Luna nouă va intra și ea în Berbec. Cea de a doua jumătate a lunii martie va fi perioada cea mai bună din acest an pentru zodia Berbecului și toți nativii trebuie să se bucure de un succes deosebit.

Nu vor trece zilele din martie fără să primească diverse surprize frumoase, beneficii, șanse noi în carieră sau câștiguri mai mari din propriile afaceri. Berbecii sunt favorizați în ultima decadă a lunii martie și cu siguranță se vor bucura de un succes deosebit în carieră și în tot ceea ce ține de serviciu și afaceri.

Zodii de succes în luna martie. Fecioara

Venus sprijină în mod deosebit zodia Fecioarei în luna martie, iar Luna plină din data de 7 martie va răsări în Fecioară, aducând vești foarte bune. Iar Mercur, astrul guvernator al zodiei Fecioară, va intra în Berbec în ultima decadă și le va aduce nativilor noi șanse să se îmbogățească de-a dreptul. Cei mai norocoși dintre ei vor primi sume foarte mari de bani, fie din colaborări avantajoase, fie din moșteniri care au fost dezbătute cu ceva vreme în urmă.

Cea de a doua parte a lunii martie, va fi o perioadă de succes pentru Fecioare. În primul rând pentru că vor aduna bani, dar și pentru că imaginea lor se va îmbunătăți și vor fi tot mai apreciate de cei din jur.

Zodia Pești

Martie aduce aproape în fiecare an vești bune și surprize pentru nativii Pești care beneficiază acum de influența Soarelui și a Lunii noi din Berbec. Pe de altă parte, Mercur și Venus vor ajuta și ele zodia Pești care poate fi considerată de-a dreptul norocoasă în luna martie. Cel mai mare succes îl au Peștii la serviciu, unde sunt tot mai bine văzuți și unde rezolvă diverse probleme fără să mai facă sacrificii și compromisuri, iar soluțiile lor vor fi lăudate de șefi.

Dar Peștii sunt una dintre cele trei zodii de succes din luna martie și datorită faptului că vor atrage dragostea ca un magnet. După Luna nouă din 21 martie mulți nativi vor avea parte de adevărate povești de dragoste pline de pasiune.