Nativii Pești, cu toate ciudățeniile lor, se numără printre cei mai echilibrați, empatici și pașnici nativi ai zodiacului. Oricât ar fi ei de sociabili, au și ei antipatiile lor. Iată trei zodii cu care nu vor avea niciodată nimic în comun și de care trebuie să se ferească pentru a nu intra în conflict.

Zodia Leu, ignoranță totală

Leii și Peștii ar fi bine să se ignore sau să se tolereze, dacă ajung în același cerc de prieteni. Nu au nimic în comun, vorbesc limbi diferite și înțeleg lumea diferit. Semnele lor de Foc și de Apă vor fi mereu în contradicție.

Dacă, din întâmplare, unul se îndrăgostește de celălalt, relația lor va fi marcată de tensiune și nu va avea viață lungă. Leul nu are răbdarea necesară pentru a explora universul mistic şi sufletul profund al Peştilor.

Zodia Fecioară, bârna din ochii Peștilor

Cu greu pot ajunge un nativ din zodia Fecioarei și un Pește la vreo înțelegere. Sunt atât de diferiți, că nu vor găsi niciodată un punct comun. Peștii au cu totul alte preocupări, sunt mai visători, mai împrăștiați, pe când Fecioarele sunt bine ancorate în realitate și nu au timp de divagațiile Peștilor.

Dacă sunt atrași totuși unul de celălalt, trebuie să facă fiecare concesii mari pentru a rămâne împreună. Fecioarele sunt critice, drastice şi pun prea multe întrebări, stârnind supărarea Peştilor secretoşi.

Zodia Săgetător, prea aventuroasă pentru nativii Pești

Oricât ar fi de visători şi dezorganizaţi Peştii, nu pot accepta firea haotică, aventuroasă şi nestatornică a Săgetătorilor. Nu vei găsi niciodată doi prieteni sau amici buni din aceste zodii și cu atât mai puțin doi îndrăgostiți.

Dacă totuși, se îndrăgostesc unul de altul, relaţia lor poate rezista numai dacă dau dovadă de maturitate și foarte multă răbdare, mai ales din partea nativului din zodia Pești.

Citește și de ce sunt nativii Pești atât de apreciați!