Unele zodii sunt mai posesive, altele sunt mai generoase, unele oferă doar iubire, altele oferă o dragoste amestecată cu gelozia greu de acceptat de către parteneri.

Iată ce spune zodiacul chinezesc despre zodiile care nu sunt niciodată geloase și care își doresc o viață plină de dragoste, liniștită și echilibrată, fără resentimente, bănuieli și gelozie.

Zodia Dragonului și gelozia

1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Nativii Dragoni nu au timp și nici nu pierd timpul să fie geloși, invidioși, bănuitori și cârcotași cu partenerii lor. Pentru ei, gelozia este un semn de lipsă de încredere în propria persoană, iar Dragonii nu sunt deloc genul care să nu aibă încredere în ei.

Nativii Dragoni oferă multă iubire, afecțiune și încredere când iubesc și nici nu se așteaptă ca partenerii lor să nu le răspundă cu aceleași sentimente. Ei sunt siguri de carisma lor, își cuceresc partenerii definitiv și nu le dau niciun motiv să fie geloși pentru că le stă în fire să fie infideli. De aceea, Dragonii nu sunt niciodată geloși. Dacă simt că o relație este pe sfârșite, ei preferă să se retragă și să își găsească alte preocupări, decât să se întrebe dacă partenerii lor îi mai iubesc sau nu.

Zodia Șobolanului

1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Nativii acestei zodii sunt genul de oameni care se bucură din plin de fiecare clipă a vieții. Atâta vreme cât sunt fericiți și se simt iubiți, nici nu le trece prin cap să fie geloși. De ce? Ar fi o risipă inutile de energie și ar acumula sentimente negative care nu îi definesc.

Pe de altă parte, nativii Șobolani sunt spirite libere și rămân într-o relație atâta vreme cât le este bine și sunt apreciați. Când simt că lucrurile nu mai merg în direcția dorită, ei pleacă fără să se uite înapoi… nici nu au timp să fie geloși.

Zodia Tigrului

1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Una dintre cele mai independente zodii din zodiacul chinezesc nici nu concepe să fie vreodată geloasă pe cineva. Gelozia este semn de slăbiciune și dependență. Tigrii sunt puternici, siguri pe ei, independenți, nu se leagă de nimeni cu legături bolnave, posesive, astfel că nici nu concep să fie geloși, chiar dacă partenerii lor mai flirtează uneori cu alte persoane.

Pe de altă parte, Tigrii apreciază foarte mult libertatea și oferă libertate deplină partenerilor lor, așteptând același lucru la schimb. Libertatea însă nu este libertinaj. Pentru ei, libertate înseamnă dragoste sinceră și încredere și nici nu concep să fie geloși fără să aibă motive bine întemeiate.