Nativii Raci, mereu în căutare de sprijin emoțional

Persoanele născute în Rac sunt printre cele mai sensibile din tot zodiacul și se lasă adesea copleșite de stres. Situațiile critice cele mai dificile pentru ele sunt cele legate de familie, de părinții sau de copiii lor, de partenerul de viață și de stabilitatea căsniciei. Când apar probleme grave în familie, își pierd echilibrul emoțional, ajung să fie tot mai anxioase și dezorganizate și cu greu reușesc să mai găsească resurse pentru a îndrepta situația.

Soluția antistres: teatru, cărți, muzică și multă dragoste! Relaxarea spiritului îi ajută pe Raci să facă față la orice încercare. Iar zilele liniștite, romantice, pline de dragoste îi ajută să lupte pentru căsnicia și familia lor.

Balanța, tot timpul sub presiune  

În mod surprinzător, nativii Balanță nu sunt chiar așa de echilibrați precum ar vrea. Ei par liniștiți la suprafață, dar în adâncul sufletului lor sunt oscilanți și foarte greu reușesc să ia decizii majore în viață. Balanțele se gândesc tot timpul la cei din jurul lor, cum îi afectează deciziile lor, ce consecințe vor fi, cum le vor face față și astfel se lasă copleșite de stres. Din cauza aceasta, analizează prea mult și devin tot mai stresate în fața unor situații în care ar trebui să fie tranșante și să pornească pe un drum drept.

Soluția antistres: asumarea riscurilor! Balanțele trebuie să învețe că orice decizie are avantaje și dezavantaje, dar totul poate fi ajustat din mers. În plus, ar fi bine să se gândească mai mult la ele și să nu își mai asume greșelile altora.

Capricornul, în topul zodiilor care se lasă copleșite de stres

Nativii Capricorni sunt calculați și organizați, tocmai pentru că nu suportă schimbările și situațiile stresante. Viața lor trebuie să fie așa cum o planifică ei. Când apar evenimente imprevizibile, Capricornii se enervează, devin irascibili, tensionați, arțăgoși. Nativii zodiei devin foarte stresați și când pierd bani, când trebuie să cheltuiască mai mult decât au prevăzut sau când trebuie să scoată banii de la ciorap.

Soluția antistres: distracția! Petrecerile cu prietenii sau o comedie bună îi ajută pe Capricorni să se detensioneze. Când sunt mai relaxați reușesc să treacă mai bine peste momentele critice.