Toate zodiile trebuie să aibă grijă la bani în octombrie și să încerce să își protejeze economiile.

De la luna plină din Berbec, din data de 16 octombrie, la luna nouă din Scorpion, din data de 30, este o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar.

Cine este prevăzător și nu risipește, se poate feri de pierderi. Dar apar și situații sau probleme urgente pe care nu le poți rezolva decât cu bani.

Iată care sunt cele trei zodii care au cel mai mult de pierdut.

Berbecul, decizii care costă scump

Luna plină din zodia ta, de pe 16 octombrie, se află în opoziție cu semnul Balanței, astfel că te poți aștepta la evenimente neprevăzute și neplăcute, care îți dau liniștea și echilibrul peste cap. Poate fi vorba despre probleme de sănătate sau probleme administrative, care necesită sume mai mari de bani. Ai grijă ce decizii iei, ca să nu pierzi prea mult!

Racul, atenție la excroci

Zodia ta este semn cardinal, de Apă, profund influențat de fazele Lunii. Nu va fi o întâmplare dacă vei fi profund afectată de Luna plină din data de 16 octombrie, iar influența ei nu se anunță una de bun augur. Este foarte important să nu te lași păcălită, să nu dai bani cu împrumut unor persoane în care nu ai mare încredere sau să nu cumperi ceva fără să te interesezi bine de valoarea reală a acelui obiect.

Taurul, prudență la bani

Spre sfârșitul lunii octombrie, când zodia ta se opune Lunii noi din Scorpion, fii prudentă cu banii. Ai grijă să pui deoparte o sumă de bani din timp, în cazul în care știi că pot apărea cheltuieli mai mari la sfârșitul lunii. Situațiile mai dificile din ultima decadă a lunii se pot complica și vei fi nevoită să acoperi pierderile.

sursa foto: 123rf.com